Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

FaunaKram - Complete Super Premium Tørfoder til Hvalpe med Kylling 2,5 kg

99,00 kr.
Varenummer: 10110
- Hvalpe foder
- 2,5 kg
- Baseret på kylling
1
+
Tilføj til kurv

FaunaKram - Complete Super Premium Tørfoder til Hvalpe med Kylling 2,5 kg

Velegnet til hvalpe og drægtige tæver.

Dette foder er et kvalitets foder, som er specielt udviklet til  hvalpe og drægtige tæver. Foderet indeholder 20 % ren kylling, lakseolie der giver omega 3-fedtsyrer, forskellige grøntsager, der indeholder omega 6-fedtsyrer, til gavn for både hjerte og led. Hunde er ikke i stand til at skabe alle de forskellige fedtsyrer selv, derfor er det vigtig, at vi hjælper den til at holde sig sund. Produktet er kron og glutenfri, så du kun servere det bedste for din hund.

FaunaKram - Complete Super Premium Tørfoder til Hvalpe med Kylling kan benyttes fra 8 uger til 12 måneder. FaunaKram - Complete Super Premium Tørfoder kan med fordel også anvendes, til din drægtige tæve, for at sikre hun får alle de gode fedtsyrer og mineraler det kræves at være drægtig. Det anbefales at påbegynde at fodre en drægtig tæve ca. 4 uger før forventet fødsel.

Posen har genluknings system så dit foder holder sig frisk og lækkert helt til sidste servering.

Produktbeskrivelsen på posen findes på 7 forskellige sprog: UK, DK, SE, NO, FI, DE, PL

Produktet produceres i EU på en BSI-certificeret fabrik.

FaunaKram - Complete Premium kornfrit tørfoder med kylling- Light/Senior er udviklet og testet i samarbejde med ernæringseksperter og opdrættere. FaunaKram foder er af højeste kvalitet og med et højt niveau på skalaen for forbrugertilfredshed. Hos Faunakram Pet Food kontrolleres foderet på fabrikkerne flere gange årligt for at sikre, at krav, kvalitet og sporbarhed altid,  har det højeste niveau enden det ender, som hundens menu.

Sammensætning 27% protein 17% fedt

Indhold:

Dehydreret kyllingeprotein 20% - ærter 13% - fjerkræfedt – kartoffelstivelse - dehydrerede kartofler – favabønner – ærtestivelse – kødhydrolysat - dehydreret animalsk protein-  dehydreret roemasse - hydrolyseret kyllingeprotein - dehydreret fiskeprotein – fiskeolie – mineralstoffer – lecitin - krydderier korender – gurkemeje – citrus - nelliker.


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE