Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Jaguar Effilersaks 2x30 15 cm

1.295,00 kr.
Varenummer: 3135
- Silikoneindlæg
- God holdbarhed
- Rustfrit Solingen kvalitetsstål
- Professionel kvalitets pelssaks
1
+
Tilføj til kurv

Jaguar Effilersaks 2x30 15 cm

 Jaguar Effilersaks 2x30 15 cm blandt de bedste på markedet.

KWs Jaguar pelssakse modellerne er ikke bare en pelssakse.

KW Jaguar pelssakse, hører til blandt de bedste på markedet og bruges blandet af professionelle hundefrisører, der kræver og forventer det bedste af deres værktøj. Designet af KW Jaguar pelssakse udstråler kvalitet ned i hver eneste detalje, fra spidsen til saksens håndgreb. Når du står med den i hånden, er man på ingen måde i tvivl om saksens høje kvalitet.

KW Jaguar pelssakse er luksus sakse i rustfrit Solingen kvalitetsstål , det er mange hundefrisørs fortrækkende værktøj i salonen. KW Jaguar pelssakse er lavet, så den holder sig skarp virkelig, virkelig længe. Alt bliver slidt når det bruges KW Jaguar pelssakse kan den nemt slibes til igen, når behovet for dette opstår. Med KW Jaguar pelssakse er du udstyret, som en professionel hundefrisør med et kvalitetsværktøj i hånden. Med KW Jaguar pelssakse har du flot designet kvalitetsværktøj der kan holde i mange år. KW Jaguar pelssakse er i daglig tale sammenlignet en Rolls-Royce blandt sakse til pelspleje. Dette gør sig gællende både, når det gælder design og kvalitet.

KW Jaguar pelssakse er udstyret med fingergreb, det medvirker til en ekstra kontrol under klipning, således dine finger ikke smutte. KW Jaguar pelssakse har silikoneindlæg i saksenes øje, endnu engang har man med gennemtænkt design at gøre. Silikoneindlæg afhjælper ømme fingre under benyttelse af KW Jaguar pelssakse. Fingergrebet kan skrues af. Silikoneindlæggene kan pilles ud efter behov og rengøres under vandhanen.

KW Jaguar pelssakse er fremstillet i Tyskland i rustfrit Solingen kvalitetsstål. Der er altså tale om stål der er svær at matche i kvalitet og holdbarhed. 


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE