Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Nature Aganolie Balsam 1000 ml

320,00 kr.
Varenummer: 5275
- Indeholder 1000 ml
- Flaske med pumpe
- Naturlige fedtsyre
- Vitamin A og E
1
+
Tilføj til kurv

KW - Nature Aganolie Balsam

Er du på udkig efter en god og naturlig balsam som plejer og vasker i dybden. Så bliver Nature Aganolie balsam helt sikkert et hit hos dig. Aganolie er rig på vitamin A og E, og indeholder antioxidanter og omega 6 og 9 fedtsyre som plejer huden. Den efterlader pelsen blød og smidig, så pelsen bliver lettere at børste igennem. Denne balsam kan varmt anbefales sammen med KW - Aganolie Shampoo. Produktet bør ikke anvendes på ruhåret hunde.

Sådan bruger du dette produkt

Vask din hund grundigt med en lækker hunde shampoo, og sørg for at din shampoo er skyllet grundigt ud af pelsen. Påfør balsam lidt af gangen, og fordel balsam grundigt i hele pelsen. Lad gerne din balsam virke et par minutter inden du skyller efter med vand. Skyld gerne længe og grundigt så der ikke er rester af balsam tilbage i pelsen. Tør herefter din hund med et håndklæde, og evt en føntørre. Hvis din hund ikke er vild med, at blive føntørret kan det anbefales, at du tørre den med flere håndklæder. Du bør få suget så meget vand, som muligt ud af pelsen. Lig gerne nogle håndklæder på gulvet som din hund kan gnubbe sig i efter badet – det elsker langt de fleste hunde. Hunde der ikke er klippet kort, bør børstes grundigt igennem mens de tørres.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE