Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Pels Kur 250 g

225,00 kr.
Varenummer: 5503
- Indeholder 250 g
- Bøtte med skruelåg
- Modvirker filter
- Styrker pelsen
1
+
Tilføj til kurv

KW - Pels Kur

Hvis du vil have produkter der virker, så skal du helt klart prøve denne lækre pels kur. Den er testet i hundesalon, og vi kan helt stå inde for denne kur. Det er en super lækker kur behandling, som tilføre fugt og glans til pelsen. Kuren indeholder mink olie, hvilket styrker og plejer pelsen. Kuren er velegnet til hunde med lang og mellem lang pels. Kuren er fantastisk, at bruge efter en børstning af en filteret pels. Brug kuren som en balsam hver gang du vasker din hund. Bland evt kuren i en blande flaske, så har du pels kur til mange gange. Indeholder ikke parfume eller farvestoffer.

Sådan bruger du dette produkt

Pisk Kuren sammen med kogende vand - 1 spiseske til 1 1/2 L kogt vand. Lad blandingen stå til afkøling, og pisk gerne ind i mellem til den bliver håndleds temperatur.  Vask pelsen med en shampoo passende til pels typen, skyld med rigeligt vand. Klem overskydende vand ud af pelsen med hænderne. Fordel blandingen med pelskur i pelsen, lad den gerne trække et par minutter. Skyld efter med rigeligt vand, føntør og børst som vaneligt. Har din hund tør hud, kan det være en fordel kun, at skylle lidt af pels kuren ud og lade resten sidde. Det vil skabe fugt og pleje til en tør hud. Gem resten af din blanding i en flaske, så har du måske til næste bad. Kuren bør ikke stå mere end 14 dage opblandet.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE