Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Pigbørste Oval LILLE

135,00 kr.
Varenummer: 3255
- Velegnet til føntørring
- Rustfri pigge
- Anbefalet til lang håret racer
- FSC mærket (beskyttelse mod skovfældning, plante og dyreliv)
1
+
Tilføj til kurv

KW - Pigbørste Oval LILLE 

Her er børsten som både kan gøre sit arbejde og passe på naturen på samme tid. Børsten er særdeles velegnet til brug under føntørring af langpelset hunde racer. Piggene er 100% rustfri stål så de tåler, at børste op i en våd pels. Piggene løfter pelsen op fra huden og skaber volumen i pelsen.

Børsten er lavet er træ fra FSC mærket skove og piggene er forstærket med en gummikant for bedre holdbarhed. 

Børsten er selvfølgelig FSC mærket som beskytter skove fra over fældning af træer og dermed beskytter plante og dyrelivet og, at de medarbejdere der arbejder i skovene er sikret en ordentlig løn.

Sådan bruger du dette produkt

Anvend din pigbørste rolig igennem pelsen, start gerne nede fra og bevæg dig op af. Løft gerne op i pelsen med den ene hånd, så du kan børste i bund og helt ind til huden. Vær forsigtig omkring øre, bagparti og under maven, der kan hunden være ekstra følsom. Søg for at pelsen er gennembørstet og filterfri. Du kan tjekke dette ved, at frisere hunden med en kam efter gennembørstning med airlastit pigbørste.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE