Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart 2-Sidet Børste LILLE

100,00 kr.
Varenummer: 3200

- Perfekt til gnaver, katte og små hunde
- Godt håndtag
- 2 sider
- Anvendes til daglig børstning

1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart 2-Sidet Børste LILLE
2-1 børste til alle små racer

 KW Smart mini 2-sidet børste er en skøn opfindelse, den ene side er udstyret med en blød børste og den anden side med en pigbørste, dette giver den bruger venlighed til anvendelse til alle pelstyper.
Pigbørsten kan med fordel anvendes til udredning af små filter og lang pels, hvor den bløde børste med god fordel anvendes til løst pels, snavset pels og giver en glat og smidig pels, med et flot færdigt resultat.

Anvendelse: Benyt pigbørsten siden først og børst pelsen igennem med håret vokseretning så filter og snavs fjernes og fordeles. Børst en sektion ad gangen, så du nem kan overskue hvor du er kommet til. Ved meget snavs i dit kæledyrs pels kan denne metoden anvendes (børste frem og tilbage i pelsen og eventuelt del pelsen op i totter til pelsen er ren).
Den bløde børste side fjerner dødt og løst pels. Benyt børsten i håret vokseretning og endnu engang børster du en sektion afgangen. Når dit kæledyr døde og løse pels er af børstet kan du benytte børsten til at rede dit kæledyrs pels i en ønsket frisure.

Børsten har et dejligt langt greb der udgør at den ligger godt i hånden. Den er nem at benytte og med 2-1 børste spare du plads i dit kæledyrs sortiment af udstyr.

Materiale: Plastik - Nylon - Stål

 

 

 

 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE