Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – Smart Carde Blød STOR

90,00 kr.
Varenummer: 3382
- Indeholder 1 stk
- Nemt at frisere pelsen ud
- Super godt håndtag
- Ligger godt i hånden
1
+
Tilføj til kurv

KW – Smart Carde Blød STOR

Smart carden er det perfekte værktøj til dig der ønsker en god gennem børstning af din hund. Carden er uden dupper og egner sig bedst til hunde med tyk pels. Den kan bruges i både våd og tør pels, og er er det perfekte redskab til at børste filter ud. Carden har et godt håndtag, så den ligger godt i hånden under brug. Carden kan købes i flere størrelser, så du får opfyldt netop dine behov. Du kan let fjerne hår fra børsten, så den er klar til brug igen. Vi anbefaler at du køre en kam igennem børsten, så fjerner du let og effektivt alle de døde hår på en gang.

Sådan bruger du dette produkt

Børst din carde roligt igennem pelsen, start gerne nede fra og bevæg dig op af. Løft gerne op i pelsen med den ene hånd, så du kan børste i bund og helt ind til huden. Vær forsigtig omkring øre, bagparti og under maven, der kan hunden være ekstra følsom. Søg for at pelsen er gennem børstet og filterfri. Du kan tjekke dette ved, at frisere hunden med en kam efter gennem børstning med smart carden.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE