Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Gummibørste Rød

50,00 kr.
Varenummer: 3143
- Oval gummibørste
- Løsner pels
- Pelspleje
1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart Gummibørste Rød

KW Smart ovale gummibørste Behagelig børste til kæledyr med kort eller stockhårs pels.

Denne super lækrere KW Smart ovale gummibørste ser ikke ud af meget, men gør sit arbejde. Den er særlig velegnet til at fjerne løst pels på korthåret og stockhåret kæledyr. De fleste kæledyr, nyder at blive børstet med KW Smart ovale gummibørste. De cirkulærebevægelser, der anvendes under børstningen med KW Smart ovale gummibørste giver dir kæledyr, en oplevelse af børstning og massage en og samme tid. KW Smart ovale gummibørste, er for de fleste kæledyr, en behagelig oplevelse. Gode oplevelser giver tillid, mellem dit kæledyr og dig. Når du anvender KW Smart ovale gummibørste løsner og fjerner du død pels, det reduceres med ofte anvendelse (2-4 gange om ugen) ved brug af KW Smart ovale gummibørste. Ved ofte brug af KW Smart ovale gummibørste får du fjernet mængden af, der ellers var havnet på gulve, møbler, bil mm.

Anvendelse:

Brug KW Smart ovale gummibørste i cirkelbevægelser på dit kæledyrs krop, så pelsen langsomt løsner sig. Benyt derefter KW Smart ovale gummibørste hen over dit kæledyrs pels i pelsen vokseretning, så de løse hår børstes af. Benyt denne metode over hele kæledyrets kop til du har oplevelsen af at det løse og døde pels er væk.

KW Smart ovale gummibørstes design med de mange V formet riller gør at dit kæledyr vil opleve at blive børste og få massage på en og samme tid. Pelsen opsamles i ovalformen og er nem at fjerne.

KW Smart ovale gummibørste er udstyret med en strop, til din hånd. Hånden ligges fladt på børstens overflade under stroppen, så stroppen findes på oversiden af din hånd, så du nemt kan mærke dit kæledyrs kropsform, og derved undgår at lave et hårdt tryk, der kan give ubehag på dit kæledyr.KW Smart ovale gummibørste er let at anvende med en voksen hånd. FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE