Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Gummihandske Dobbeltsidet 24 cm

100,00 kr.
Varenummer: 3600

- Rød
- Bruger venlig
- Nem rengøring
- kan benyttes til højre og venstre hånd 1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart Gummihandske Dobbeltsidet 24 cm
Lækker gummi handske kan 
benyttes til højre og venstre hånd 

Rød gummihandske med gummidutter på begge sider. En virkelig, super god handske til dyr med kort pels, kan også benyttes til lang pels. Den er nem at rengøre ved at skylde den under vandhanen. Handsken er brugervenlig for alle, da handsken er formet, som en luffe, så selv børn kan bruge den. Gummihandsken er udstyret med et huld ved tommelfingeren og et huld ved de resterne fingere, dette forhindre at handsken bliver ulækker inden i, og kan nemt skyldes hvis pelsen, er kommet ind på bagsiden.

Anvendelse: Brug handsken til at rotere i cirkler hen over hunden, så pelsen løftes op, og den løse pels drysser frem og klæber til gummihandsken. Når man har benyttet handsken i cirkelbevægelser, som også virker afslappende, for de fleste hunde da de bløde dutter magager hunden imens du børster, brug da handsken, som en almindelig børster ned over hunde i pelsens vokseretning.

Materiale: Gummi
Farve: Rød
Str. 24 cm

 
FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE