Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Pindsvin Børste

90,00 kr.
Varenummer: 3205

- Stimulere hårsækkene 
- 68 børstetænder med bløde dupper
- Forskønner pelsen

1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart Pindsvin Børste
KW smart Pindsvin Børste masserer og stimulerer hårsækkene

KW smart Pindsvin Børste er en børste med 2 forskellige børste tænder. De lange børste tænder, masserer huden og stimulerer hårsækkene, og de korte børstetænder, polerer og forskønner pelsen, smalt fjerner død pels. Med to slags længder på børsten tænder, hjælper børsten til med at fjerne det døde og løse pels uden problemer. Denne børste er yderste perfekt til at fjerne snavs imellem vask.

KW Smart Pindsvin Børste, har dupper der er beregnet til børstning og udredning på små og mellemstore hunde eller kæledyr. Den kan anvendes på alle pelstyper, men er særdeles brugervenlig og god til den meget fine pels, der oftest forekommer i spidser, hvalpepels og omkring ørerne og lyske. Pindsvin børsten kan uden problem være en del af din rutine i børstning af dit kæledyr enten, som forkælelse til hunden/kæledyret, som et let massageapparat, eller den daglige børstning af snavs på pelsen.

Pindsvin børsten er designet med store bløde dupper, der masserer huden og stimulerer hårsækkene. På den måde fornyes pelsen. Den ny udvokset pels bliver sundt og stærkt. Mens de mindre børstetænder polerer og forskønner pelsen, der giver en flot finish. De to forskellige længder af børste tænderne, gør børsten særlig god til at fjerne dødt pels, der kan give kløe for dit kæledyr, hvis ikke det fjernes.

Anvendelse: Børst din pindsvin børste roligt igennem pelsen, start gerne nede fra og bevæg dig op af. Løft gerne op i pelsen med den ene hånd, så du kan børste i bund og helt ind til huden. Vær forsigtig omkring øre, bagparti og under maven, der kan hunden være ekstra følsom. Søg for at pelsen er gennem børstet og filterfri. Du kan tjekke dette, ved at frisere hunden med en kam efter gennem børstningen.

Mål: Børste hoved 8 x 5 cm. Børstetænder små 1 cm 28 stk. Børstetænder lang 1,8 cm 40 stk.
Materiale: Hård plast, rustfrit stål.

 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE