Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Shedder Fin BRED

255,00 kr.
Varenummer: 3595

- Fjerner under uld
- Skridsikkert krab
- Effektiv i fældeperioder
- Til langt og tykt pels

1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart Shedder Fin BRED
KW smart shedderen, løsningen for dig og din hund i fældeperioder.

Bruges til at fjerne underpelsen og løse pels på kæledyr med under uld. Med denne KW smart shedder undgår du, at dit kæledyr klør sit under uld af og støvsuger hurtig bliver fyldt op. Ved brug af KW smart shedderen med jævner mellemrum og generelt børstning, som en del af pelsplejen, er du godt på vej til en sund pelspleje af dit kæledyr.

Vejledning: Red først pelsen grundigt igennem med en Kam så alle filter er fjernet, benyt derefter en Carde eller børste, så pelsen ligger i pelsens vokseretning. Arbejd dig frem af med en sektion af gangen. Ved lang pels eller tyk underuld er med fordel at arbejde med små sektioner. Start nederst på kroppen og arbejd opad. Løft op i pelsen, så man kommer helt i bund. Træk SMART Shedder roligt igennem pelsen i pelsens vokse-retning, ved brug af denne teknik undgår man at knække pelsen. Shedderen greb, gør at den ligger godt i hånden under brug.

Martriale: Plast – stål

Hvilken SMART Shedder skal jeg vælge til mit kæledyr ?:

Grov smal (3592) bred (3594):Eer bedst til brug af Langpelset racer med underuld.
Fin smal (3593) bred (3595): Mellemlangpelset racer med underuld og kortpelset racer.

Bredden på bladet har kun indflydelse på hvor mange gange man skal frisere igennem pelsen, samt hvor stort et stykke der tages af gangen.

 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE