Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Kam Spids

40,00 kr.
Varenummer: 3148
- 37 tænder (19 lange og 18 korte)
- Pels opdeler
- Bruger venlig
- 1 stk
1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart Kam Spids

KW Smart Spidskam velegnet til udredning af dyr med tykt og kraftig pels og pels opdeling.

KW Smart Spidskam er udstyret med 37 tænder 19 lange og 18 små der giver god mulighed for at rede et bredt stykke af gangen. Du kan fordel dele pelsen op i sektioner så det er nemt at overskue hvor du er kommet til, denne metode giver et dejligt overblik under din pels pleje af hunden. KW Smart Spidskam er fleksibel og en rigtig god kam, med mange muligheder. Kombinationen af de lange og korte tænder giver kammen mulighed for at komme i dybden med den tykke og tætte pels.

KW Smart Spidskam er udstyret med, et særlig tyndt langt metalstykke, der er designet til at inddele pelsen, ved pelsopsætning og frisering i sektioner. Metalstykket Også velegnet, til inddeling af pels, ved brug af fx loppemiddel.

KW Smart Spidskam er lavet i rigtigt gode og solide materialer.

Materiale: stål og plast

Vejledning: Red pelsen i hårenes vokseretning.

Vejledning til brug af metalstykket:

Brug metalspidsen nænsomt, så du ikke skader dit kæledyr. Benyt spidsen til at lave en skilning med. Arbejd med en sektion ad gangen, så du ikke taber overblikket. Ved lang pels eller tyk under uld arbejder anbefaledes det at arbejde med små sektioner af gangen. Start nederst på kroppen og arbejd opad. Ved at  bruge kam del til at løfte op i pelsen med, er det nemmere at komme helt i bund. Træk spidsen roligt igennem pelsens vokseretning , med denne metode mindsker du risikoen for knække og rive pelsen.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE