Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

I 2019 åbnede BedreHund.dk - Læs mere om os her.

Vi er en brugervenlig, billig og kvalitetsbevidst webshop. Vi bestræber os på, at gøre din handel så enkel og positiv som muligt. Vi ønsker, at du som kunde får en god kundeservice, samt en hurtig levering af dit køb. Ønsker du at afhente din vare i vores butik, så er du altid velkommen.

Vores kundeservice er altid let, at kontakte og du får altid en ordentlig vejledning. Hvad end du har af spørgsmål, så kan vi altid kontaktes via telefon, mail eller via Facebook/BedreHund.dk.

Når man har en hund hvor enten det er en ældre hund eller en nyindkøbt hvalp. Så syntes langt de fleste, at hunden skal have de bedste betingelser. Derfor har vi også alt hvad du behøver som hunde ejer.

I shoppen kan du finde alt fra halsbånd, hundesnor, hunde senge, godbidder samt alt hvad du kunne tænke dig, at give din hund af forkælelse. Alle vores produkter er af god kvalitet, og vi bestræber os på at være det bedste valg på markedet.

På hunde apoteket i shoppen bliver det lettere for dig, at købe alt hvad du mangler med bare få klik. Og du får altid en let vejledning om anvendelse af produkterne, så du er sikret et trygt køb af dine vare.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE