Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

ULTIMATE DENTAL KIT PUPPY

199,00 kr.
Varenummer: H10097
- Mikrofiber finger børste 
- Kyllinge smag 
- Fjerner plak 
- Hvalpe tandbørste sæt
1
+
Tilføj til kurv

ULTIMATE DENTAL KIT PUPPY

En glad hvalp, er en sund hvalp, uden tand smerter

En helt fantastisk hvalpetandbørstesæt, designet til at holde den gode og sunde mundhygiejne. Med dette Puppy Ultimate Dental Kit er du og din hvalp hjulpet rigtig godt på vej til de sunde vaner. Puppy Ultimate Dental Kit sættet indeholder alt hvad du behøver, for at påbegynde en sjov og sund tandbørstevaner. Det er vigtigt at holde en god mund hygiejne for din hund. Sættet her er også yderst velegnet til små hunde og hvalpe. Puppy Ultimate Dental Kit består blandt andet af en mikrofiber finger børste der er super nem at anvende, med og uden tandpasta. Den helt unikke tandpasta smager af kylling, de fleste hunde og hvalpe vil elske.

Sådan anvender du Sættet:

Mikrofiber finger børste: Du fugter fingerkluden, påmontere den på din finger og gnid tænderne og tandkødet, med eller uden tandpasta.

Tandbørsten: Tandbørsten har to skrå børste flader, så der børstes på hver side på en gang. Skyld tandbørsten i vand og lad tanden komme ned i revnen, så tanbørsen er plasteret, sådan at der er børstehår på hver side. Skub tandbørsten frem og tilbage hen over tanden. Du kan med fordel pleasere dig bag ve hunden eller hvalpen træk mundvigen tilbage, mod øret så tænderne bliver synderlige. Du kan børste med og uden tandpasta.

Tanpasta: 1 tube Petosan tandpasta med smag af Kylling 20 ML anvendes til tanbørsten og mikrofiber finger børsten. Anvend kun lidt af gangen.

Etui: Anvendes til at opbevare tanbørste, mikrofiber finger børste og tandpasta

ULTIMATE DENTAL KIT PUPPY er et komplet tandbørstesæt til hvalpe og små hunde der fjerner plak, dårlig lugt og fodre rester. En lækker og smart must-have tandbørstesæt til god og sund mundhygiejne med et ualmindelig sødt etui der ligner en hundehvalp.

Brug ULTIMATE DENTAL KIT PUPPY tandbørstesæt hver dag, det fortjener din hund eller hvalp.

Sættet indeholder:

1 tandbørste med dobbelt børste hoved

1 fingertandbørste i mikrofiber

1 tube Petosan tandpasta med smag af Kylling

1 praktisk og charmerende etui til opbevaring.FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE