Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

VET´S BEST clean fingertut til ørepleje

60,00 kr.
Varenummer: H03613
- Vets best clean fingertut 
- Fjerner ørevoks 
- Reducere ubehagelige lugte fra øret 
- Indeholder aloe vera - 50 stk
1
+
Tilføj til kurv

VET´S BEST clean fingertut til ørepleje

Til sensitive hunde, yderst bruger venlig og med beroligede Aloe Vera til  øregangene.

Mange hund er særlig sensitive omkring deres øre, og skal derfor rengøres forsigtigt. Det fleste menneske er ikke i stand til at høre lyde på over 20.000 Hz. Hunde kan derimod høre lyde, der er helt op til 60.000 Hz. Rengøring af hundens øre kan derfor være voldsomt for hunden. Det er vigtigt at holde hundens øre rene, således at hunden hørelse instinkt ikke forringes. Ved regelmæssigt brug af VET´S BEST clean fingertut afhjælper du misvedligeholdt af hundens naturlige hørelse instinkt og mindsker risikoen for infektioner i ørene. Med hjælp fra VET´S BEST clean fingertut holder du din hunds ører rene skånsomt. Designet på VET´S BEST clean fingertut gør det muligt, at komme helt tæt på og rense igennem samtidig med at du kan føle dig frem. Dette giver en særlig skånsom og tryg oplevelse for din hund.

VET´S BEST clean fingertut fjerner ørevoks og snavs og reducere lugten fra ørerne effektivt hvis der nogen. Hjælper din hund til bedre hygiejnen i ørerne, for at give den, de bedste og mest optimale vilkår, for at benytte dens naturlige hørelse instinkt.

Hamamelise ekstrakt er med til opløser snask, snavs, ørevoks og svamp i øret/ øregangene. Hamamelise ekstrakt kan afhjælpe og lindre betændelse samt fremskynde en helingsprocesser af eventuelle betændelse tilstande og bakterier.

Sådan anvender du VET´S BEST clean fingertut.

Optræk en fingertut fra bøtten, sikre at du holder bøtten tæt lukket og ikke berør de andrefingertutter i bøtten. Placere dig ved hundens øre og bøj øret til side lidt bagud så der er lukket ned til det indre øre. Du skal have så frit udsyn ned i øregangen som muligt. Benyt din pegefinger og sæt fingertutten på. Rens forsigtigt øret med opadgående bevægelser (brug din finger, som en ske nederst fra øregangen, og op i mod ørespidsen, sådan at snavs ikke falder tilbage i øret). Skift altid fingertutten når den bliver beskidt. Anvend kun fingertutten EN gang og smid den derefter ud. (Genbrug aldrig )Vær altid forsigtig og omhyggelig når du renser hundens øre.

Indhold/sammensætning: Hamamelise ekstrakt (hekseskalle) - Aloe Vera gele -  Ingredienser med gavnlige aminosyrer og vitaminer A, B, C og E med en beroligende effekt.

VET´S BEST clean fingertut kommer i en lille bøtte med låg der er lufttæt så fingertutterne holdes fugtige.

Indeholder 50 stk

VET´S BEST er kendt for at bruge naturlige ingredienser. Bruges og anbefales af dyrlæger.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE