Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

AGILITY RING Hunde Spring

375,00 kr.
Varenummer: TX3208
- Trænings spring
- Agility forhindring
- 1 stk
- B 123cm X H 115 cm X Ø 65 cm
1
+
Tilføj til kurv

AGILITY RING Hunde Spring
Elsker du at være aktiv med din hund? Vær aktiv, træn lydighed og udvikle din hund med Trixie agility

Elsker du at være aktiv med din hund så er agilitytræning en sjove sport for dig og din hund, hvor i fælles opbygger tillid og skabe et stærkt bånd til hinanden. Har du endnu ikke prøvet det, er det en klar opfordring til at komme i gang! Det er en aktivitet som knytter dig og din hund sammen igennem koordination, lydighed og kontrol.

Med agility får i den daglige motion, det er sundt for både dig, og din hunds fysik og mentale helbred. Agility træning er en god og sjov måde at udfordre din hund og dig selv på. Du kan designe din egen bane i sværhedsgrad, som det passer dig og din hund.

Din hund vil skulle lære sin krop bedre at kende, og kende til sine egne muligheder samt begrænsninger, når den bevæger sig igennem de forskellige forhindringer i høj fart på agilitybanen. Når hunden fuldføre forskellige forhindringer vil det for de fleste hunde øge deres selvtillid.

Med Trixie Agility trænings udstyr vil din hund lære at skulle springe over, kravle under, løbe igennem og balancere i høj fart. Din Hund vil skulle bruge sin intelligens til at finde den bedste teknik til de forskellige opgaver og udfordringer for at komme igennem banen.

Sådan kommer du i gang:

Når du introduceres din hund over for hver enkelt forhindring, er det yderst vigtigt, at du aldrig tvinger din hund igennem det. Det skal altid være sjovt for dig og din hund at være sammen.

Undgå at give din hund en helt ration foder, så din hund er små sulten. Lok din hund igennem med godbidder og en helt masse ros. Det er vigtigt at du altid, roser din hunden så den bliver opfordret til og vil forsætte og synes det er en god oplevelse, når den fuldfører en opgaven.

Når din hund bliver god og rigtig rutineret i agility, kan man langsomt begynde at justere højden på de forhindringer der er justerbare, og du vil dermed øge sværhedsgraden.

 

Trixie Agility RING:

Kan let justeres i højden og er nemt at samle og skille ad. Kan let pakkes væk uden at fylde rat meget.

Materiale: let plastik

Produktinformation indeholder:

2 stolper - 1 stang - 2 stangholdere - 1 ring samles af dele - 4 beslag - 4 velcro burrebånd

Der medfølger en praktisk opbevaringspose i sort nylon med lynlås, som sættet ankommer i

Mål: B 123 cm x H 115 cm x Ø 65 cm

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE