Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Sårpleje


Kommer din hund til skade, med en mindre skade, der ikke behøves dyrelæge hjælp til, er det vigtig man plejer skaden, så den ikke udvikler sig. Hold såret rent og tørt og se til det jævnligt. Sikre at dit kæledyr ikke slikker i såret, ved at benytte en halskrave eller bandage. 

Rengøring af rifter og sår.

Det er lettere at rense såret eller riften, hvis man klipper lidt af pelsen af omkring såret. Det skal gøres meget forsigtigt, for at undgår yderligere smerte og skade på dit kæledyr. Skyld såret i lunken vand og vurdere skadens omfang. Helt små rifter og skrammer kan godt bløde meget, men uden at skulle have yderligere behandling og vil hele hurtigt af sig selv. Ved lidt større skader, kan man anvende produkter til at behandle med, for at undgå at der gå betændelse i sået. Læg eventuelt en fast forbinding, så såret holdes tørt og rent. Gentag behandlingen efter behov.

Søg dyrelæge hvis.


Hvis din hund har fået stiksår, den kan være overfølsom og i værste tilfælde dø.

Hvis din hund har fået et sår, som står åben og ikke er en overflade skramme men gaber eller bløder i sådan et omfang at du ikke kan stoppe det.

Hvis din hund har fået sår ved øjnene, snuden, inde i ørene eller munden.

Hvis din hund har flere skader fx efter et angreb eller ulykke, som har skabt dybe sår, hvor det underliggende væv er skadet.

Hvis såret ikke hele, som det skal efter hjemme behandling.

Hvis din hund giver udtryk for at have smerter. En del sår kræver smertestillende medicin og indimellem bedøvelse, for at man skal kunne gøre det rent.

Her på siden finder du hjælp til sårbehandling af små sår og rifter

Vi er meget kvalitets beviste når vi køber produkter hjem til dig og din hund vi bestræber os altid på at have det bedste udvalg og de bedste mærke.

Vi har mærker fra KW - Vest best - Espree - Trixie - Kurgo.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE