Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Lopper og Flåter


Det er vigtigt at bekæmpe lopper og flåter på dine kæledyr og dig selv. Lopper kan hurtig blive en invasion i dit hjem, som kan blive svær at bekæmpe. Lopper og flåter kan også give allergi problemer og overføre bændelorm til dit kæledyr.


Lopper

Lopper er en lille brunsort parasit, der kan blive op til 3mm lang. Lopper skaber klør på din hund, der klør sig, og på den måde falder loppe æggene af, de kan ligge sig i de mindste revner i dit hjem, ubemærket og uden mulighed for at blive støvsuget op. Lopper lægger kun æg på hunde og katte, men kan dog godt finde på at bide mennesker. Lopper lever af blod, for at kunne lægge æg. Når æggene er lagt bliver de til en lille larve, der forpuppes enden det udvikler sig til en loppe. En forpuppet lave, kan ligge i dvale op til 6 måneder. Lopper ligger op til 50 æg om dagen, og på kun få uger kan de udvikle sig til en kæmpe invasion, på dit kæledyr og i dit hjem. Det er derfor vigtigt, at få bekæmpet så hurtig, det opdages. Symptomer på lopper, vil oftest være at dit kæledyr klør sig voldsomt gentagende gange og er urolig. Gennemse dit kæledyrs pels jævnligt, du vil hurtig kunne finde loppe ved at bruge en loppekarm. Vi anbefaler at du forbygger mod lopper. 

Flåter

Flåter skal fjernes så snart den opdages, de kan have sygdomme, de kan overføre til dit kæledyr eller dig selv. Flåten er lille og lysebrun i farven, den kan være svær at se, før den har sidde et stykke tid. Dens krop er flad, og den er formet som en lille ballon, med et rygskjold, hovedet og ben er oftest sort. Den har 8 små ben, og et bid der kan bide huld, på de fleste mennesker og dyrs hud, hvor den efterfølgende begynder, at suge blod. Bagkroppen vil langsomt begynde at vokse og flåten vil blive mere synlig. Vi anbefaler et man benytter en flåttang, til at fjerne en flåt med. Det er vigtigt, at hele flåten fjerne, så der ikke sidder rasten af flåtens hoved, der kan skabe infektion. Skulle det ske, at der kommer infektion i et flåtbid, skal du søge dyrelæge/læge for at få hjælp. Flåter lever i naturen,  risikoen for at få en flåt, er størst på tur. Flåten holder mest til i skove og eng områder, det er derfor en god ide, at tjekke dit kæledyr og dig selv, for flåter når i kommer hjem fra skovtur. Vi anbefaler at du forbygger flåtbid

Loppe og flåt middeler 

Der er et hav af forskellige forbyggende og bekæmpelses midler. Vi har her på sine fundet de produkter vi finder bedst. Vi er meget kvalitets beviste når vi køber produkter hjem til dig og din hund vi bestræber os altid på at have det bedste udvalg og de bedste mærke.

Vi sælger Mærker fra KW - Anibio.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE