Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Hunde Gaver


Vi elsker at forkæle hundene, og derfor hjælper vi gerne dig med, at forsøde din hunds liv. Vi designer helt personlige gaver til netop din hund. Vi laver både gaver til jul og fødselsdag, og vi udvælger selvfølgelig produkter som passer til din hund. Vi gør selvfølgelig gaverne personlige med et håndskrevet kort. Gaverne bliver leveret flot indpakket med til og fra kort på.

Hvis du har ønsker til indholdet af dine gaver, så kan disse skrives i kommentarfeltet når du gennemføre din ordre. Her kan du tilføje hundes navn, race, køn og om hunden fx har allergi eller ligene. Er der ikke tilføjet noget i kommentar feltet, så pakker vi gaverne som unisix som kan bruges af begge køn.

Har du problemer med, at gennemføre din ordre eller kan du ikke tilføje dine gaveønsker. Så tøv ikke med, at kontakte os. Vi kan kontaktes via Facebook/Bedrehund.dk, info@bedrehund.dk eller Tlf: 78709990.

I vores Jule sortiment kan du vælge følgende:

- Jule gave til hund

- Pakke kalender til hund

- Advent gaver med tilhørende julegave 


I vores fødselsdags udvalg kan du vælge følgende du følgende:

- Fødselsdagsgave til stor hund

- Fødselsdagsgave til mellem hund

- Fødselsdagsgave til lille hund

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE