Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Pakke Kalender 24 stk

350,00 kr.
Varenummer: 2020JUL-2
- 24 Pakke kalender gaver
- Leveres indpakket med numre
- Designet til netop DIN hund
- Med håndskrevet julekort
1
+
Tilføj til kurv

Pakke Kalender 24 stk

Nu kan du få designet de lækreste kalender gaver til din hund. Vi laver gaverne med det bedste fra hele butikken og vi sikre, at du ikke ender med ting din hund ikke kan tåle, eller vil have. Vi laver gaverne så de passer perfekt til netop din hund. Alle hunde fortjener gaver som de får gavn af, og derfor yder vi en ekstra indsats når det handler om, at pakke gaver. Vi har dog lidt længere leveringstid på gaver, da vi skal bruge tid på, at lave den bedste gave til din hund. Vi laver selvfølgelig også et håndskrevet kort med navn på din hund, og som underskrives af shoppens ejer.

Kalender gaverne indeholder forskellige godbidder, af forskellig smag, tyggeben af forskellige slags, samt et blinkende vedhæng der kan skabe sikkerhed i den mørke jule tid. Gaven for den 24 December er selvfølgelig større end de andre gaver, og er pakket med henblik på underholdning for hunden juleaften. 

Hvis du har ønsker til indholdet af dine gaver, så kan disse skrives i kommentarfeltet når du gennemføre din ordre. Her kan du tilføje hundes navn, race, køn og om hunden fx har allergi eller ligene. Er der ikke tilføjet noget i kommentar feltet, så pakker vi gaverne som unisix som kan bruges af begge køn.

Har du problemer med, at gennemføre din ordre eller kan du ikke tilføje dine gaveønsker. Så tøv ikke med, at kontakte os. Vi kan kontaktes via Facebook/Bedrehund.dk, info@bedrehund.dk eller Tlf: 52817653

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE