Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

MENU

INFORMATION - PRISER - ARBEJDSGANG


Som kunde hos os, får du kundeservice i top klasse. Vi forsøger, at besvare opkald hurtigt, og ellers kan vi træffes på mail eller SMS. Salonen ligger i Skive på Vindevej 64, hvor vi også har en mindre butik, samt vores lager til webshoppen. Salonen er startet med stor passion for trimning og pelsplej samt omsorg for hunde. Både hundesalonen, butikken og webshoppen ejes af Sabina Majdecki og Thomas Kjeldsen. Den daglige drift varetages af Sabina Majdecki, medfulgt af resten af teamet bestående af diverse medarbejdere.


Som en ekstra service tilbyder vi, at din hund kan blive klippet under bedøvelse. Vi samarbejder med dyrlæge Patricia Emanuelsen fra Equpagen dyreklinik. Hun kommer i salonen og varetager din hund under klipning. Kontakt os for mere info eller booking. 


Hos os må du vente mens hunden bliver klippet, vi henviser dog til, at du opholder dig i vores anrettet vente område. Du vil blive budt på lidt, at drikke hvis du ønsker at sidde og vente. Vi ser helst ikke, at kunderne opholder sig i selve salonen under klipning, da dette forstyre hundene og medarbejderne. Du er også velkommen til, at aflevere hunden og afhente når den er færdig.


Din hund bliver tilbudt noget, at drikke et par godbidder, korte pauser og mulighed for at tisse inden den forlader salonen. Husk at holde hunden i snor når i kommer og går fra salonen. Lad hunden tisse af inden i går ind. Når vejret er meget vådt, pas da gerne på at hunden ikke bliver alt for våd inden besøg i salonen. 


Vi arbejder altid hårdt for, at skabe en god relation så hunden er tryg ved, at komme i salonen. Alle hunde bliver behandlet med omsorg og respekt, samt vi ligger stor vægt på, at være rolig og tydelig i vores omgang med hunden.


Vi bestræber os på, at du som kunde altid går glad og tilfreds ud af døren.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE