Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Pelspleje Redskaber


Pelspleje hos hunden er vigtig! Pelspleje lyder nok ikke, som noget særligt, og det er langt fra det, man tænker først på, når man forelsker sig i en hund eller hvalp. Lang de fleste tror at korpelset race er vedligeholdsfri, men dette er langt fra tilfældet. Kortpelset hunde har også behov for pleje af pelsen. Særlig i fælde perioden er det vigtigt af hjælpe hunde med at holde pelsen så den ikke klør sig og kommer til at beskadige dens hud. Det er dog vigtigt at vide, at pelshygiejne, handler om langt mere, end blot at børste sin hund. Når man anskaffer sige en bestemt race og særlig de pelskrævende racer, bør man altid omhyggeligt, gør sig viden om, hvad det kræver at holde pelsen på netop denne race, for at sikre hundens livskvalitet. Det kan være meget ubehageligt for hunden at have filter i pelsen og hunden kan blive så irriteret an den selv forsøger at fjerne det, og enden hud med skader på hunden. Det ses også at hunden, kan ændre adfærd ved meget slemme tilfælde. Her på siden er der et kæmpe udvalg af børster, carter, kamme, filterknive og meget, meget mere. Ligger der en hundefrisør gemt i dig, så anbefaler vi helt klart at du tager et kig, på vores sakse og klippemaskiner. Vi har et stort udvalg af kvalitets sakse og klippemaskiner. Under tilbehør finder du blandet et super lækket badekar. Vi har et kæmpe udvalg til alle racer, så vi sikrer os at du kan vinde netop det du har brug. Hvis du ikke kan vide det du søger, står vi altid klar til at hjælpe dig inden for vores åbningstid. Bedrehund.dk er åben døgnet rundt og giver dig mulighed for at du kan handle i ro og fred, hjemme fra sofaen. Er du i tvivl om nået, så tøv da ikke med at sende os en mail. Vi er her for dig og din hund, og vi vil altid gerne hjælpe dig på rette vej. Mangler du nået du ikke kan finde på vores shop så kontakt os meget gerne så bestiller vi det hjem til dig. God pelspleje afhænger meget af hunderace og ejer
Kravene og mængden af pelspleje afhænger oftest af, hvilken race hund man har anskaffet sig. Generelt kan man siges sig selv, som hos mennesker at langt eller krølles Hår/pels kræver mere pleje en kort hår/pels. En lang pels filtrer hurtigt, og hundens hud kan ikke ånde/ få luft, og der vil være høj risiko for at der opstår hudbetændelse eller eksem.

Nogle hunde har en kort og let pels, som mere eller mindre passer sig selv. Der findes kun behov for børstning når hunde fx skifter pels fra vinter til sommer. Andre hunde fælder året rundt og vil derfor have et langt større behov for ofte bad og børstning.

Uanset hvilken hunderace du har eller har udset dig du skal anskaffe, samt hvilke krav til pelspleje hunden har, er langt de fleste hunde vilde med at blive børstet fra tid til anden. Der kan være en stor fordel at vende hunden til bad, klip, trim og børstning fra den er hvalp.

Daglig pelspleje hos hunde
Kræver din hund eller hvalp daglig pelspleje, så er det en nødvendighed at bruge en børste eller kam, som passer til hundens/hvalpens pelstype. Du kan finde hos os et stort udvalg af børster, eksempelvis gummibørster til korthårede racer, karter til racer med tyk under uld og langhårede racer og svinehårsbørster til racer med en glat pels.

Bekæmpelse af lopper, lus og flåter
Hvis du vil være 100% sikker på, at dit kæledyr ikke har lopper, skal du en gang om ugen efterse pelsen med en tættekam. Kammen trækkes langsomt gennem pelsen et par gange, altid med pelsens vokseretning. Hvis du kan se små sorter prikker i pelsen, der følger med kammen, rasler du dem af på et fugtigt stykke køkkenrulle eller ligende. Bliver de rødlige, er det tegn på loppeekskrementer, og dit kæledyr skal i loppebehandling.
Det er også en stor fordel at børste og gennem tjekke dit kæledyr for flåter, især hvis I går ture i skoven eller eng områder hvor der er tæt bevoksning, med langt græs. Flåter er farlige for hunden, fordi de kan overføre sygdomme, som fx borrelia, der gør hunden meget syg og de kan dø af det. Finder du en eller flere flåter, kan de fjernes uden det stor problem med en tægetang. Du kan også forebygge dem, med forskellige  midler der findes på markedet, der forebygger lus og lopper.

En smuk og skinnende pels kommer ikke kun af god pelspleje, men især også af et godt hundefoder med alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Det perfekte hundefoder afhænger blandt andet af hundens alder og skavanker. Først herefter kan kamme og børste være behjælpelige.

Se vores store udvalg af kvalitets børster fra KW. Her er børster til enhver hund og kat, så pels plejen kan gå nemt og hurtigt uden gene for dyret.

 Vi har børster i alle typer og i alle størrelser, så du kan få dækket netop dit behov. Er du i tvivl om hvilken børste du skal vælge til pels pleje af din bomuldshund, så anbefaler vi vores førende børste fra KW smart serien i lille med dupper. Dupper er mere skånsomme for hunden end en almenlig carde, og de små hunde foretrækker ofte, at blive børstet med denne.

Til den større hund som feks. en bokser anbefaler vi KW gummi strigle, som er super effektiv til fjernelse af døde hård i fældningsperioden. Ved pels pleje af polarhunde, som fx samojede, tjekkeisk ulvehunde og generelt store hunde med stor pels anbefaler vi Smart-Blade til fjernelse af uld samt en carde med duper til gennem børstning og fjernelse af løst uld.

Vi er meget kvalitets beviste når vi køber produkter hjem til din hund vi bestræber os altid på at have det bedste udvalg og de bedste mærke.

Vi sælger mærker fra  Agc - Komfy - Hauptner - Mars - Oster - KW - Spratts - Show Tech - KW - Tools 2 Groom - Jaguar

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE