Chat with us, powered by LiveChat

Pelspleje redskaber


Se vores store udvalg af kvalitets børster fra KW. Her er børster til enhver hund og kat, så pels plejen kan gå nemt og hurtigt uden gene for dyret.

Vi har børster i alle typer og i alle størrelser, så du kan få dækket netop dit behov. Er du i tvivl om hvilken børste du skal vælge til pels pleje af din bomuldshund, så anbefaler vi vores førende børste fra KW smart serien i lille med dupper. Dupper er mere skånsomme for hunden end en almenlig carde, og de små hunde foretrækker ofte, at blive børstet med denne.

Til den større hund som feks. en bokser anbefaler vi KW gummi strigle, som er super effektiv til fjernelse af døde hård i fældningsperioden. Ved pels pleje af polarhunde, som fx samojede, tjekkeisk ulvehunde og generelt store hunde med stor pels anbefaler vi Smart-Blade til fjernelse af uld samt en carde med duper til gennem børstning og fjernelse af løst uld.

Vi er meget kvalitets beviste når vi køber produkter hjem til din hund vi bestræber os altid på at have det bedste udvalg og de bedste mærke.

Vi sælger mærker fra  Agc - Komfy - Hauptner - Mars - Oster - KW -