Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Foder


I denne kategori finder du det bedste udvalg af foder og foder tilskud til hund og kat. Vores produkter er nøje udvalgte, så de har høj kvalitet og gode egenskaber. Vi vil gerne sikre, at du som forbruger finder det let, at gennemskue produkterne og deres virkning. Vores udvalg er bredt så du let kan vælge det produkt, som passer til netop din hund eller kat. Ydermere har vi lavet en super god beskrivelse af hver enkelt produkt, så du kan få alt den viden du behøver inden du gennemfører dit køb.

På langt den samme måde, som hos mennesker er en normal vægt vigtig for dit kæledyr. At dit kæledyr har en normal vægt fremmer, at den har langt de bedste vilkår for at opnå en bedre livskvalitet og nedsat risiko for alvorlige lidelser og sygdomme i forbindelse med fedme eller undervægt. Du kan her læse om et par gode tips til at være sikker på, at du hjælper hunden eller kat med at holde sig i form og forblive sund og rask.

Har din hund eller kat for nylig har tabt sig eller taget på i vægt, eller du bare vil sikre dig, at den er i sin bedste form, er det vigtigt at du fodre korrekt. Ikke alt foder passer til dit kæledyr. Det er muligt at naboens hund eller kat får et godt foder, du er blevet anbefalet men, som netop dit kæledyr ikke trives på. Det er ikke ualmindeligt, at der skal afprøves en del forskellige produkter, før du finder det rette og at foderet måske skal skiftes ud med tiden.

Det kan være virkelig svært at modstå din hund eller hvalp, hvis den tigger eller piber eller katten der snor sig omkring og gør sig til, og mange ejere bruger godbidder, som en del af en metode til at styre hundens eller kattens adfærd. Men hvis du vil sikre dig en sund vægt, for din hund eller kat, er det alt afgørende, at du ikke lader dig friste eller opfordrer alle andre medlemmer af din familie til at efter give at dit kæledyr bliver overfodret med godbidder.


Hvad er min hund eller kats normale vægt?


Den bedste måde at finde frem til din hunds eller kats normale vægt er et  besøge hos din dyrlæge. Dyrlægen vil her kunne oplyse dig om, hvad der er den mest hensigtsmæssige vægt for din hund eller kat i forhold til dens race, køn, alder, helbred mm.


Hold vægten hos din hund eller kat.


Hvis din hund eller kat efter anbefaling af dyreklæge, nu har taget på eller tabt sig, og nu har den anbefalede/ideale vægt. Kan du fortsætte med det samme foder dit kæledyr er van til, som du brugte under dens vægttab eller vægtforøgelse. Det er dog vigtig, at mængden af fodret nu passer til vægten og at der nøje tages i betrækning, af hundens eller kattens miljø og aktive niveau, for at undgå at endnu et vægt problem vil opstå. Modregn eller pålæg evt. godbidder i foderplanen.

Når du vælger foder, er det vigtigt du kigger på sammensætningen af det foder du køber. Energitætheden og brændværdien af fodret spiller en vigtig faktor. Det er vigtig du vælger foder efter race, alder og aktivets niveau. Foderet skal indeholde et højt protein indhold for at støtte muskelmassen med et moderat fedtindhold. Noget foder er produceres til specifikke racer og  indeholder en unik blanding af fibre, mineraler og olie, som hjælper din hund eller kat med at føle sig mæt, og, som også er til gavn for pels, hud og negle.

Optimal fodringsadfærd over for din hund eller kat.

Det er vigtigt du overholder en god fodringspraksis og rutine over for dit kæledyr, på den måde, har du størst mulighed for at sikre at vægten holdes. Du skal fodre den det samme sted, i den samme foderskål, helst på samme tidspunkt, så dit kæledyr bliver vant til bestemte måltider på bestemte tidspunkter. På den måde opretholder du, også en god tarmflora og undgår at hunden, ikke kan holde sig, og den dermed er kommet til at besørge på gulvet. Giv dit kæledyr ikke madrester, og giv ikke efter, når den tigger. Det kan også være en god idé, at veje dit kæledyr en gang om måneden. Gå altid til regelmæssige tjek for at få professionel rådgivning fra dyrlægen. Vi er meget kvalitets beviste når vi køber foder og foder tilskud hjem til din hund vi bestræber os altid på at have det bedste udvalg og de bedste mærke. Vi sælger foder og fodertilskud fra KW- Anibio - Faunakram - Holmegården - Birt - Alpha Spirit - Versele-Laga.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE