Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Pelsplejemidler


Pelspleje hos hunden er vigtig! Pelspleje lyder nok ikke, som noget særligt, og det er langt fra det man tænker først på, når man forelsker sig i en hund eller hvalp. Det er dog vigtigt at vide, at pelshygiejne, handler om mere, end blot at børste hunden. Når man anskaffer sige en bestemt race og særlig de pelskrævende racer bør man omhyggeligt, gør sig viden om hvad det kræver at holde pelsen, for at sikre hunden livskvalitet. Det kan være meget ubehageligt for hunden, at have filter i pelsen og hunden kan blive så irriteret an den selv forsøger at fjerne det, og enden hud med skader på hunden. Det ses også at hunden, kan ændre adfærd ved meget slemme tilfælde.


God pelspleje afhænger meget af hunderace og ejer


Kravene og mængden af pelspleje afhænger oftest af, hvilken race hund man har anskaffet sig. Generelt kan man siges sig selv, som hos mennesker at langt eller krølles Hår/pels kræver mere pleje en kort hår/pels. En lang pels filtrer hurtigt, og hundens hud kan ikke ånde/ få luft, og der vil være høj risiko for at der opstår hudbetændelse eller eksem. Nogle hunde har en kort og let pels, som mere eller mindre passer sig selv. Der findes kun behov for børstning når hunde fx skifter pels fra vinter til sommer. Andre hunde fælder året rundt og vil derfor have et langt større behov for ofte bad og børstning. Uanset hvilken hunderace du har eller har udset dig du skal anskaffe, samt hvilke krav til pelspleje hunden har, er langt de fleste hunde vilde med at blive børstet fra tid til anden. Der kan være en stor fordel at vende hunden til bad, klip, trim og børstning fra den er hvalp.


Daglig pelspleje hos hunde

Kræver din hund eller hvalp daglig pelspleje, så er det en nødvendighed at bruge en børste eller kam, som passer til hundens/hvalpens pelstype. Du kan finde hos os et stort udvalg af børster, eksempelvis gummibørster til korthårede racer, karter til racer med tyk under uld og langhårede racer og svinehårsbørster til racer med en glat pels.


Bekæmpelse af lopper, lus og flåter


Hvis du vil være 100% sikker på, at dit kæledyr ikke har lopper, skal du en gang om ugen efterse pelsen med en tættekam. Kammen trækkes langsomt gennem pelsen et par gange, altid med pelsens vokseretning. Hvis du kan se små sorter prikker i pelsen, der følger med kammen, rasler du dem af på et fugtigt stykke køkkenrulle eller ligende. Bliver de rødlige, er det tegn på loppeekskrementer, og dit kæledyr skal i loppebehandling.

Det er også en stor fordel at børste og gennem tjekke dit kæledyr for flåter, især hvis I går ture i skoven eller eng områder hvor der er tæt bevoksning, med langt græs. Flåter er farlige for hunden, fordi de kan overføre sygdomme, som fx borrelia, der gør hunden meget syg og de kan dø af det. Finder du en eller flere flåter, kan de fjernes uden det stor problem med en tægetang. Du kan også forebygge dem, med forskellige  midler der findes på markedet, der forebygger lus og lopper.

En smuk og skinnende pels kommer ikke kun af god pelspleje, men især også af et godt hundefoder med alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Det perfekte hundefoder afhænger blandt andet af hundens alder og skavanker. Først herefter kan kamme og børste være behjælpelige.

Med plejemidler bliver pels plejen let som en leg, det er supereffektivt og efterlader altid et perfekt resultat.

Med KW´s unikke shampoo serie, få du shampoo til enhver pelstype og til enhver lejlighed. Se alle vores shampoo som er designet til hver enkelt pelstype.
Med Kw terrier shampoo er du helt sikret en lækker shampoo til din ruhåret hund. Hvis du skal på udstilling har vi også shampooen lige til dig. Prøv vores unikke show shampoo med tilhørende balsam, det er ren eliksir i pelsen på din hund.
Har din hund hudproblemer og tildens til tør og kløende hud? Så kan vi varmt anbefale KW tjære shampoo som er supereffektiv mod skæl i pelsen, kløe efter loppe bid og generelt irriteret hud. OBS vi anbefaler altid, at behandle hunden mod lopper, og Tjære shampoo kan ikke alene gå for loppebehandling, men kan afhjælpe den efterfølgende kløe fra loppebid. Opsøg altid dyrelæge hvis din hund har svære hudproblemer og ligene, Tjære shampoo bør ikke bruges på f.eks. hotspots og meget medtaget hud områder. Det bør behandles på anden vis.

Du finder også her vores udvalg af øre, øjne, poter og mundpleje. Vi har mange forskellige varianter af de forskellige produkter. Vi bestræber os på altid, på at have det bedste udvalg, så du er sikret sammen med dit kæledyr, at du kan købe det du står og mangler.
Det er vigtig du plejer dit kæledyr, at du sikrer dig, at dit kæledyr har det allerbedste vilkår, så den holdes sund og rask.  Når vi, som mennesker tager et dyr fra dens naturlige ude miljø, med ind, har dit kæledyr ikke de samme vilkår, for selv at holde sig ren og sund. Det er derfor vigtigt at man, som ejer hjælper sit kæledyr, med den fornødne pleje, klippe klør, børste pels vaske den, holde munden ren mm.

Læs altid vejledning så du sikrer dig, at du bruger den rette sæbe til din hund.

Vi er meget kvalitets beviste når vi køber Shampoo og balsam hjem til din hund vi bestræber os altid på at have det bedste udvalg og de bedste mærker. Vi sælger fra kendte mærker som: KW - Vets best - Esprre - Karlie.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE