Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Pels pleje


Kategorien pelspleje:
I denne kategori finder du KW børster, kamme, smartbalde og filter knive. Alt hvad du skal bruge for, at opnå en nem pelspleje. KW smart serie er en af de bedst sælgende produkter i salonen og så er mærket kendt blandt mange hundeejere. For at opnår en velplejet pels bør man gennembørste hunden ofte. Fjern filter fra pelsen og hold nøje øje med, at nye ikke opstår. Brug en god karde til at fjerne løse og døde hår fra pelsen. KW smart karde med dupper er den førende børste i salon, og er særdeles velegnet til pelse pleje af bomuldshunde, cavalier og andre små racer med stor pelssætning. Smart karden er særdeles effektiv til store racer som samojede, tjekkisk ulvehunde, collie samt polarhunde. Vi hjælper dig godt på vej, hos Bedrehund.dk kan du altid føle dig tryg ved brugen af dit hundeudstyr. Find din vejledning under hvert enkelt produkt og kom godt fra start. Fyld din værktøjskasse op, og det kedeligt arbejde bliver pludseligt en sjov begivenhed for dig og dit kæledyr. Se vores store sortiment af lækre børster, kamme og andre lækkerier til vovse.
Denne kategori indeholder også forskelligst udstyr i form af badekar, trimmebord tilbehør til trimmebord mm.
Ligger der en lille hunde/dyre frisør gemt i dig, og du gerne selv vil stå får klipning af dit kæledyr, har vi selvfølgelig også forskellige klippemaskiner, der kan benytte til professionelle eller hjemme. Ens for dem alle er at de er nemme at benytte, og er særdeles slidstærke. Der er mange gode timer i de forskellige skær, som vi selvfølgelig og har i mange forskellige størrelser.

Kategorien plejemidler:
Med plejemidler bliver pels plejen let som en leg, det er supereffektivt og efterlader altid et perfekt resultat. Vi har et stort udvalg til alle størrelser og racer, med eller uden hudproblemer, til udstilling eller hjemme, uanset behov så finder du lækre shampooer og balsam til pleje af din hunds pels.
Du finder også her vores udvalg af øre, øjne, poter og mundpleje. Vi har mange forskellige varianter af de forskellige produkter. Vi bestræber os på altid, på at have det bedste udvalg, så du er sikret sammen med dit kæledyr, at du kan købe det du står og mangler.
Det er vigtig du plejer dit kæledyr, at du sikrer dig, at dit kæledyr har det allerbedste vilkår, så den holdes sund og rask.  Når vi, som mennesker tager et dyr fra dens naturlige ude miljø, med ind, har dit kæledyr ikke de samme vilkår, for selv at holde sig ren og sund. Det er derfor vigtigt at man, som ejer hjælper sit kæledyr, med den fornødne pleje, klippe klør, børste pel,s vaske den, holde munden ren mm.

Vi er meget kvalitets beviste når vi køber produkter hjem til dig og din hund vi bestræber os altid på at have det bedste udvalg og de bedste mærker.

Vi sælger mærker fra KW- Agc - Komfy - Hauptner - Mars - Oster - Spratts - Show Tech - Tools 2 Groom - Jaguar -

 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE