Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE - Halskrave med velcro lukning 50-58 cm

190,00 kr.
Varenummer: TX19516
- Str. L-XL
- Justere bar
- Med velcro
- Transparent
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE - Halskrave med velcro lukning 50-58 cm

Beskyttelseskrave fra Trixie forhindre din hund i at stikke sig på kroppen

Har uheldet været ude, og i måtte en tur forbi dyrlægen, eller har din hund fået allergi hudslet, den ikke kan lade være med at gnave i er det med fordel at benytte TRIXIE - Halskrave med velcro lukning. TRIXIE - Halskrave med velcrolukning forhindrer din hund i at komme til sår, der har brug hele. TRIXIE - Halskrave med velcrolukning er transparent så din hund stadig har et okay udsyn.

TRIXIE - Halskrave med velcrolukning er lavet med et velcrolukkesystem, der gør den nem og fleksibel at anvende. Velcroluknings systemet gør det også muligt at justere halsmålet mellem 18-23 cm, på den måde sikre du at, TRIXIE - Halskrave med velcrolukning sidder helt perfekt og med mest mulig bærekomfort.

TRIXIE - Halskrave med velcrolukning er designet men en påsat kant, der sikrer at hundens inde miljø ikke bliver ridset, skader møbler og vægge. Din hund kommer nemlig med stor sandsynlighed til at skal benytte TRIXIE - Halskrave med velcrolukning et stykke tid.

Dyb: 28 cm

Farve: Transparent

Materiale: Plastik med nylon kant og velcro

Mål: 50-58 cm (str. XS)

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE