Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

BRIT - Pølse med okse og fisk 800 g

35,00 kr.
Varenummer: BH060080
- BARF
- Serverings klar
- Fuldfoder
- Velsmagende
- Korn/gluten og soja fri
1
+
Tilføj til kurv

BRIT - Pølse med okse og fisk 800 g

BRIT - Pølse med okse og fisk alsidigt vådfoder til din hund fra 1 år. Fri for Korn/gluten og soja eller konserveringsmidler. Skønt BARF vådfoder, virkelig lækkert og velsmagende fuldfoder til den energirige hunde.

Har du en kræsenpind af en hund der ikke er synderlig begejstret for tørfoder, kan BRIT - Pølse med okse og fisk være løsningen for du hund. Denne lækre og virkelig velsmagende kødpaté af okse og fisk vil i de fleste tilfælde kunne lokke din kræsenpind af en hund til madskålen. BRIT - Pølse med okse og fisk indeholder naturlige omega-3 fedtsyrer, der v få din hunds pels til at blive sund med en skindene frisk overflade. BRIT - Pølse med okse og fisk er et lækkert vådfoder der passer forrygende til hunde, med et højt energiniveau. BRIT - Pølse med okse og fisk kan fint serveres alene, men kan også benyttes som tilbehør til hundens tørfoder. BRIT - Pølse med okse og fisk er udviklet til hunden, der elsker at være aktiv. BRIT - Pølse med okse og fisk vådfoder indeholder masser af gode proteiner, på den måde får din hund de allerbedste vilkår til hjælpe din hunds genopbyggelse af sine muskler, knogler og led. BRIT - Pølse med okse og fisk indeholder alle de kalorier din hund skal bruge for at bevare energien hele dagen.

BRIT - Pølse med okse og fisk et komplet hundeernæring vådfoder. Det er en ideel tilføjelse til din hunds daglige tørfoder. Benytter du BRIT - Pølse med okse og fisk, som et supplement til din hunds daglige tørfoder for at gøre den ekstra lækker, skal du huske at reducere din hunds anbefalede daglige serveringsstørrelse af den anviste foderdosering, den vil du finder, på din hunds tørfoder pose/sæk.

BRIT - Pølse med okse og fisk indeholder 95% kød med masser af de gode proteiner, rig på omega-3 fedtsyrer fra fisk, der giver skinnende og flot pels. BRIT - Pølse med okse og fisk kan serveres koldt eller ved stuetemperatur.

Fri for Korn/gluten og soja eller konserveringsmidler.

Ingredienser:

85% okse (oksekød, lever, hjerte), fisk 10%, ris 3,6%, bouillon 0,9%, kollagen 0,5%.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber:

Pr. kg: Vitamin D3 250 IE, Vitamin E 100 mg. Biotin 0,2 mg.

Sporstoffer:

Pr. kg.: zink (E6) 12 mg, jern (E1)10 mg, mangan (E5)2 mg, kaliumjodid 0,7 mg, kobber (E4) 0,5 mg.

Analyse:

Vand 65%, råprotein 12%, fedtindhold 16%, råaske 3%, råfibre (træstof) 0,5%.

Energiindhold:

Pr. kg.: 2.010 kcal.

Fodringsvejledning

Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

BRIT - Pølse med okse og fisk er et alsidigt vådfoder til din hund fra 1 år. Fri for Korn/gluten og soja eller konserveringsmidler. Skønt BARF vådfoder, virkelig lækkert og velsmagende fuldfoder til den energirige hunde.

Hundens vægt i kgBrug til fuldfoder i gramBrug til tilskudsfoder i gram (50:50)
5200 g100 g
10300 g150 g
15430 g215 g
20550 g275 g
Fra 20- 30 Kg og op 800-1500 g400-750/800 g

 Opbevares et tørt og køligt sted.

Ved åbning BRIT - Pølse med okse og fisk:

Skal vådfoderet opbevares i køleskab, max holdbarhed i køleskabet 4-5 dage.

BRIT - Pølse med okse og fisk kan nedfryse og gemme til senere brug eller anvendes til hundeis på en varm dag.

Vær særlig opmærksom på at daglige ernæringsbehov kan variere alt efter hundens størrelse, alder, race, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.

OBS hunden skal altid have tilgang til frisk vand.
FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE