Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Canosept Home Comfort afslappende spray 100 ml

250,00 kr.
Varenummer: H250671
- 100 ml
- Virker beroligende
- Udtræk fra levendel og baldrian
- Spray flaske
1
+
Tilføj til kurv

Canosept Home Comfort afslappende spray 100 ml

Canosept Home Comfort afslappende spray reducerer uønsket adfærd fra din hund

Canosept Home Comfort er en beroligende spray, der kan være medvirkende til at kontrollere og reducere uønsket adfærd. Canosept Home Comfort er velegnet til hunde der har angst under transport.

Den præcise koncentration fra baldrian og lavendel afgiver en afslappende, beroligende og reducering af tegn på stress og rastløshed efter kun få dages benyttelse. Ved daglig brug vil den beroligende effekt af baldrian og lavendel på hunde øges, jo længere produktet anvendes

Baldrian: Et naturlægemiddel mod søvnløshed og uro

Baldrian stammer fra roden af valerianeplanten, som er en 30-150 centimeter høj urt, der i Danmark vokser i skove, grøfter og enge.

Baldrian stammer fra roden af valerianeplanten, Valeriana officinalis (i alm. tale lægebaldrian). Midlet har i mange tusinde år været anvendt, som naturmiddel mod søvnløshed, kramper, migræne, gigt, nervøse lidelser og endda ved bedøvelse. Baldrian er i dag et godkendt naturlægemiddel mod uro og søvnbesvær.

Lavendel: Et naturlægemiddel mod søvnløshed og uro

Lavendel er en meget nøjsom plante, som ikke stiller de store krav til jordbunden. Faktisk trives lavendel bedst på en tør og mager jord. Lavendel er nem at kende på dens flotte lilla farve og dens skønne duft. Den stammer oprindeligt fra bjergegnene i middelhavsområdet, men i dag finder vi den også i den danske natur. Lavendel har været brugt i 1000 vis af år, til mange forskellige ting. Parfume, the, krydderi og medicin.

Lavendel dufter utrolig dejligt men virker også afslappende, beroligende, og afstressende, det har en stabiliserende effekt på dyr der fx er overanstrenget, stressede, anspændte, paniske, hysteriske, nervøse eller urolige.

Anvendelse af Canosept Home Comfort beroligende spray:

Anvend Canosept Home Comfort beroligende spray hvor din hun fortrækker at opholde sig fx hundekurv eller hundetæppe. Canosept Home Comfort beroligende spray kan også benyttes på ting som hunden foretrækker at tygge på/i. Canosept Home Comfort beroligende spray benyttes bedst med en afstand på ca. 10 cm fra det område, eller genstand du ønsker at benytte, Canosept Home Comfort beroligende spray på.

Canosept Home Comfort beroligende spray bør gentages dagligt for at opnå den ønskede effekt på lang sigt.

Aktiv ingrediens: Naturlige ekstrakter af lavendel- og baldrianplanter.

Indhold: 100 ml

OBS: Læs brugsanvisningen før brug


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE