Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

CATAGO - FIR-TECH PRO HUNDEPUDE - ONE SIZE

970,00 kr.
Varenummer: 57030001
- 60x90 cm
- 3 styrker
- Infrarød teknologi
- Sort
- Strøm tilkobling
1
+
Tilføj til kurv

CATAGO - FIR-TECH PRO HUNDEPUDE - ONE SIZE

Catago FIR-Tech PRO hundepude/tæppe øger stimulation af blodcirkulation behandler ømme muskler og knogler.

Særligt anvendelig til hunde med muskelspændinger, stivhed, led smerter, gigt, hofte og rygproblemer.

Funktion

CATAGO`s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe er særlig velegnet til hunde med gigt, muskel, led og knogle smerter. Det er klinisk bevist, gennem flere studier, at aktivt langbølge infrarød stråling, har en helbredende effekt og varmen der opstår øge blodcirkulationen, der afhjælpe spændinger i led og muskler. De afslappende egenskaber der afgives via den aktive langbølgede infrarød stråling gør FIR-Tech Pro hundepude-tæppe gør sig særlig egnet til den ældre hund, med gigt eller den yderst aktive sports/ jagt hund, med ømme muskler og led. CATAGO`s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe opnår den optimale varme, på kun få minutter og har 3 forskellige styrker for at opnår det mest optimale resultat. CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe har indbygget infrarød. FIR- Tech Infrarød varmeplader er lavet på en ny teknologi, hvor man kombinerer kulfiber, der er støbt ind i en speciel masse. Massen bestående af udvalgte mineraler, og sporelementer. De infrarøde bølger og længde er særligt udvalgte til, ene og alene at være sundhedsfremmende på din hund. Denne særlige unikke kombination bevirker at FIR- Tech Infrarød varmeplader har et langt mere energi effekt end andre infrarøds plader har. 

Med CATAGO`s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe infrarøds behandling modtager hundens krop  infrarøde stråler, der går ca. 7 cm. ind i kroppen, der aktivere hundens krops cellers og dermed også blodomløbet. Når cellernes aktiveres, sættes der gang i blodomløbet. Der kan være behov for at benytte CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe  efter en tur på fx agility banen, hvor hunden måske er nået ,at blive stiv i muskler og led der skaber ømhed. Ved brug af CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe mindsker du, også en risiko for at hunden får problemer med dårligt blodomløb i sin alderdom. Hunden bliver langsom afkølet på med CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe. Infrarød stråling giver varme og aktivere cellerne på hud, led, muskler og knogler. Det resulterer i en dybdegående behandling, der giver velvære og, som også fremmer blodcirkulationen der aktiverer cellerne til at forny sig selv hurtigere.

Anbefalet brug

CATAGO`s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe kan anvendes både før og efter belastning, skader, ømhed mm. for at opnå optimal resultat (RØD) i 15-20 min. - Afslapning/afspænding til gigt eller efter at hunden har været særlig aktiv og er blevet stiv i muskler og led. Medium niveau (BLÅ) op til 30 min, en eller to gange dagligt. Generelt brug/velvære Medium til højt niveau (RØD/BLÅ) i 15-30 minen eller to gange dagligt. Ved laveste niveau (GRØN) kan CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe anvendes i op til 40 min, afhængig af temperatur udenfor. CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe er udstyret med  en tænd og sluk knap, der er let anvendelig til at  justerer styrken af den aktive infrarøde varme i 3  niveauer, for altid at sikre den mest optimale behandling til din hund.

Martiale

CATAGO`s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe indeholder aktive carbon fibre. Carbon fibre er kulfiber, et kunstigt fremstillet fiber bestående af carbon. Kulfibre er meget stive men vejer næsten ingenting. Det anvendes blandt andet til konstruktioner, der er udført af kompositmaterialer hvor kulfibrene bindes sammen af et bindemiddel der gør materialet særlig slidstærk, åndbart og blødt. CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe betræk er lavet Polyester mens inder foret er af keramik fiberfyld.

Rengøring

CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe har en glat overflade og er nem at tørre af med en letfugtig klud. (Må ikke maskine vaskes).

CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe kassen indeholder.

CATAGO’s FIR-Tech Pro hundepude-tæppe 60x90 cm CE godkendt. 

1 Batteri 12 V / 2600 mAH.

1 Batterioplader 2 ben til DK skikkontakter. 
FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE