Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Dog Smart AKTIVITET Orange

195,00 kr.
Varenummer: 67331
- Aktivitet træning 
- Plads til 9 godbidder 
- Orange M/hvide brikker
1
+
Tilføj til kurv

Dog Smart AKTIVITET Orange

Vi går alle tur med vores hund, men stimulere vi dem også nok inde. Med dette fantastiske stykke hunde legetøj får du optimal leg for din hund. Hunden syntes det er sjovt, at lugte sig frem til de lækre godbidder for derefter, at finde ud af hvordan lækkerierne kommer ud. Det er en skøn træning at give sin hund, og det giver flere timers sjov samvær for hund og ejer. Legetøjet kan bidrage til en bedre selvtillid hos hunden, og det kan stimulere dem bedre mentalt. Nogle hunde skal hjælpes med, at knække koden for at få godbidderne ud. Dette kan gøres ved, at sætte et par klodser på skrå så hunden lettere kan komme ind til godbidden. Aktivitet brættet leveres i orange med hvide klodser. Brættet indeholder 9 rum til hunde godbidder.

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE