Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Drikke Fontæne 2 L

380,00 kr.
Varenummer: K335
- Indeholder 2 L
- Udskifteligt filter, 1 filter medfølger
- Passende til mellem/små hunde og katte i alle størrelser
- 3 meter ledning
1
+
Tilføj til kurv

Drikke Fontæne 2 L

Øg drikke lysten for dit kæledyr 

Med denne super lækre drikke fontæne sikre du dit kæledyr har adgang til  rent vand hele tiden den har et filter system der er opdelt i 3 stadier således at vandet holdes rent og er anbefalet af dyrelægerne.

Fontæne er produceret  i i hvid plastik og har 3 niveauer den er super nem at rengøre selve de hvide plastik dele kan komme i opvaskemaskinen (filter og pumpesystem må IKKE komme i opvaskemaskinen) dens isoleret pumpesystem udgøre et lavt støj niveau. Det indbygget vand nedløb forhindre at vandet strinter ud til alle sider men giver en rolig cirkulation i fontænen. fontæne kan indeholde 2 l vand af gangen. Det anbefales at fontænen rengøres mindst 1 gang om ugen. 

Den 3 meter lange ledning gør det nem at placer fontænen de fleste steder i hjemmet. det anbefales dog ikke at sidde fontænen eller andre mad og vandskåle i direkte sollys.Dette  kan med følge lunken vand og mulighed for at der kan forkomme alger der kan være giftige for dit kæledyr.

Der er 3 års garanti på denne super skønne vand fontæner du bare ikke kan undvære. 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE