Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Drikke Fontæne 6 L

500,00 kr.
Varenummer: H385
- Indeholder 6 L
- Udskifteligt filter, 1 filter medfølger
- Passende til alle hunde og katte
- 6 meter ledning
1
+
Tilføj til kurv

Drikke Fontæne 6 L

Øg drikke lysten for dit kæledyr 

Med denne super lækre drikke fontæne sikre du dit kæledyr rent vand hele tiden. Den har et filter system der er opdelt i 3 stadier således, at vandet holdes rent. Fontænen er anbefalet er dyrelæger.

Fontænen er produceret i hvid plastik, og har 2 niveauer. Den er super nem, at rengøre. Selve den hvide plastik del kan komme i opvaskemaskinen, (filter og pumpesystem må IKKE komme i opvaskemaskinen). Dens isoleret pumpesystem, udgøre et lavt støj niveau. Det indbygget vand nedløb forhindre, at vandet strinter ud til alle sider men giver en rolig cirkulation i fontænen. Fontæne kan indeholde 6 L vand af gangen. Det anbefales, at fontænen rengøres minst 1 gang om ugen. 

Den 6 meter lange ledning gør det nemt, at placer fontænen de fleste steder i hjemmet. Det anbefales dog ikke, at stille fontænen eller andre mad og vandskåle i direkte sollys. Dette kan med følge lunken vand og mulighed for, at der kan forkomme alger der kan være skadelig for dit kæledyr.

Der er 3 års garanti på denne super skønne vand fontæne, som du bare ikke kan undvære. 


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE