Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

FaunaKram - Kyllingelever 300g

70,00 kr.
Varenummer: 10171
- 300 g
- 100% ÆGTE kyllingelever
- Lufttæt beholder
- Korn og glutenfri
1
+
Tilføj til kurv

FaunaKram - Kyllingelever 300g 

Hvem vil ikke gerne skåne hunden for diverse tilsætningsstoffer? Med disse super lækre og naturlige kyllingelever sikre du sunde, og velsmagende snacks til din bedste ven. Produktet er 100% naturligt og indeholder hverken korn eller gluten. Bøtten indeholder 300g fordelt på masser af små stykker lige til, at tage med i lommen. Godbidderne er faste men bløde i konsistens, så de kan nydes i af de fleste hunderacer. Godbidderne er leveret i en plastik beholder som er forseglet i toppen med metal låg der kan hives af. Oven på metal forseglingen er der gummilåg, så dine godbidder holder sig friske og lækre. 

Holdbarheden er 18 måneder fra produktions dato.

Produktet er udviklet og produceret i samarbejde med ernæringseksperter og opdrættere for, at sikre en kvalitet der er i top. 

Posens sprog er på følgende sprog: DK - DE - SE - NO - UK - FI - PL 

Produktet er produceret i Kina, under kontrolleret forhold af FaunaKram så der sikres, at kvalitetskravende overholdes. Fabrikken er IFS-, BSI- og BSCI-certificeret.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE