Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Flexi - Xtreme orange bånd 5m 35kg

360,00 kr.
Varenummer: H78018
- 5 meter lang line
- Medium
- Orange
- Fleksibel
1
+
Tilføj til kurv

Flexi - Xtreme orange bånd 5m 35kg

Flexi - Xtreme orange bånd 5m 35kg giver din hund frihed.

Flexi - Xtreme orange bånd 5m er dejlig lang og giver din hun frihed til at snuse omkring. Flexi - Xtreme orange bånd 5m har justerbar line så du har mulighed for at trække line ind til den ønskede længe, og låse linen fast. Flexi - Xtreme orange bånd 5m line kan med fordel og er særligt velegnet til større hunderacer. Flexi - Xtreme orange bånd 5m båndmaterialet på linen er fremstillet i ekstra robust materiale. Flexi - Xtreme orange bånd 5m er udstyret med en gennemtænk detalje for at skåne dig for skulderskader og øm arm, på Flexi - Xtreme orange bånd 5m nederste del af linen er der en integreret "støddæmper" en kraftig elastik der skåner dig får pludselige ryg fra din hund.

Flexi - Xtreme orange bånd 5m komfortabel finger nemt "bremsesystem", hvor du kan trykke ned på knappen med en enkel finger, for at låse linen fast, så den ikke bliver længere. Det gør Flexi - Xtreme orange bånd 5m hurtig og effektiv af krotrold af din hund.

Xtreme Line er en af de stærkeste hundesnore fra Flexi's sortiment. Flexi - Xtreme orange bånd 5m line er fremstillet af kraftigt stof egnet til de mest ekstreme belastninger. Flexi - Xtreme orange bånd 5m er velegnet til hunde der vejer op til 35 kg.

Flexi - Xtreme orange bånd 5m har en særlig detalje, med denne model, kan du justere håndtaget, så den passer til dit håndmål. Du kan justere håndmål, ved at skrue på den indvendige skruemekanisme du finder i håndtaget, du vi efterfølgende kunne en havcirklet plastik støtte der skubbes op af.

Flexi - Xtreme orange bånd 5m giver også mulighed for påsætning af Flexi Multi Box til godbidder i bunden af håndtaget og  Flexi LED lighting system .

Flexi Multi Box og LED lys SKAL TILKØBES dette medfølger ikke din Flexi line.

Materiale: 5 meter særlig belastnings krævende nylon line – håndtag af plastik – karabinhage i metal.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE