Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Godbid Bold Blå/Rød 11 cm

130,00 kr.
Varenummer: 14009
- Bold til godbidder 
- 11 cm 
- Leveres i blå eller rød
1
+
Tilføj til kurv

Godbid Bold Blå/Rød 11 cm

Det er så hyggeligt at se sin hund have det sjovt, og med denne godbid bold får din hund mange timers underholdning. Bolden fyldes blot med foder eller godbidder og serveres for hunden. Hunden skal tænke og trille bolden hen af gulvet med snuden. Her efter kan den nyde sin belønning ved, at spise de godbidder som er faldt ud. Denne leg er super god træning for hundes hjerne, og det styrker din hunds sind. Bolden kan bruges som servering af tørfodder, eller blot som en ekstra sjov godbid. Godbid bolden måler 11 cm, den er lavet er hårdt gummi og med hul til påfyldning af hunde kiks. Den leveres i blå eller rød. 

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE