Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Hunter - Denali Dækken Brun 45 cm

230,00 kr.
Varenummer: 62927
- Brun
- Vandafvisende
- Lukning med maverem
- Justerbar bryst
- Reflekterende kant
1
+
Tilføj til kurv

Hunter - Denali Dækken Brun 45 cm

Hunter - Denali Dækken Det Perfekte Hundevinterdækken

Hunter - Denali Dækken er et supert lækkert hundedækken til din hunds vinter garderobe. Hunter Denali hundevinterdækken har en virkelig lækker pasform til de fleste hunde racer. Med Hunter - Denali Dækken er din hund sikret den bedste komfort man kunne ønske sig af et dækken. Hunter - Denali Dækken holder din hund varme i årets koldeste perioder.

Hunter - Denali Dækken kan anvendes i de kolde og kølige sæsoner (efterår, vinter og forår). Hunter - Denali Dækken er et dækken med kvalitet, og et super resultat af et målrettet udviklingsarbejde fra Hunter indenfor hundedækkener. Her er Hunter virkelig kommet i mål, med at skabe et mesterværk af et hundedækken, der er varm, åndbar og vejrbestandig til årets koldeste sæsoner.

Hunter - Denali Dækken har en virkelig lækker pasform. Hunter - Denali Dækken er testet på et utal af forskellige hundestørrelser og racer, for at sikre at Hunter holder hvad de lover. Hunter - Denali Dækken er af top kvalitet lige, som vi kender det når vi taler om Hunter produkter. Hunter - Denali Dækken er et gennemtænkt og kvalitetssikret dækken du og din hund vil blive glade for.

Hunter - Denali Dækken er lavet af polyester et slidstærkt materiale. Hunter - Denali Dækken giver en effektiv beskyttelse mod kulde, vind og vand. Hunter - Denali Dækken er vandafvisende, så du er sikker på at din hund holdes varm og tør på jeres gåture. Med Hunter - Denali Dækken er du sikret, at du og din hund, er klar til naturens vejrforhold og udfordringer, uanset årstid eller miljø.

Hunter - Denali Dækken gennem tænkte detalje med en indsyet reflekterende kant gør din hund synbar i mørket. Hunter - Denali Dækken reflekterende kant lyser op når det bliver lyst på. Hunter - Denali Dækken danner et lysende omrids af din hund så den synliggøres for motorkøretøjer eller cyklister.

Hunter - Denali Dækken har en høj krave som kan reguleres i vidden. Hunter - Denali Dækkenets indersider er i fleecefor, der udgøre en helt optimal, og yderst bærekomfort til din hund.

Hunter - Denali Dækken er justerbar i hals, brystet og mave, der medvirker til den optimale pasform, for din hund. Der lille hul i dækkenet nakke, giver adgang og mulighed for, at påsætte snor i halsbånd eller hundens sele. Hunter - Denali Dækken justerbare og elastiske maverem gør det nemt, at få Hunter - Denali Dækken til at slutte tæt ned over hunden. Hunter - Denali Dækken har også en bred velcro fasning bånd på brystet. Hunter - Denali Dækken har en lille fin detalje på maveremmen med logo der giver et flot design af Hunter - Denali Dækken.

Påsætning af Hunter - Denali Dækken:

Åben alle de justerbare muligheder, således dækkenet kommer til at forme sig, til en firkant. plaser Hunter - Denali Dækken på hundens ryg, med kraven op mod hundens hoved. Påsæt velcro fasning bånd på modsatte side, på selve dækkenet, du vil kunne se et rug mindre overflade, hvor velcroen vil kunne sluttes til. Benyt efterfølgende Hunter - Denali Dækken maverem, træk den rundt om maven, sammensæt de to ender. Til sidst kan du, for optimal komfort til din hund, justere Hunter - Denali Dækken så det passer perfekt

Rengøring: Maskinvaskes ved 30 °C.

Materiale: Polyester - nylon - fleece.

Find din hunds Størrelser

Benyt et fleksibelt målebånd for at opnå de bedste cm mål.

Du skal bruge din hunds halsmål i cm og brystmål cm for at finde den helt rigtige størrelse.

Halsmål i cm: Mål omkredsen af hundens hals.

Brystmål i cm: Mål bag forbenene og op omkring ryggen. (På det bredeste stykke på din hund).

Find da den størrelse i cm mål i tabellen, som passer på dine mål af hals og bryst fra hunden.

Hvis din hunds mål er mellem 2 forskellige størrelser, anbefaler vi at du vælger den største størrelse da dækkenet kan ind justeres


Størrelse

Hals/bryst 

Mave

4040 - 50 cm44 - 54 cm
4542 - 50 cm46 - 57 cm
5046 - 58 cm52 - 69 cm
5552 - 64 cm58 - 76 cm
6053 - 70 cm62 - 80 cm
6564 - 80 cm64 - 84 cm
7066 - 89 cm68 - 93 cm

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE