Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Hunter - LED Lys Halsbånd

110,00 kr.
Varenummer: 92354
- Halsbånd med LED-Lys
- Regulerbar størrelse fra 20-70 cm
- Gul
- Lyser op til 3 timer pr. opladning
- Vandafvisende
1
+
Tilføj til kurv

Hunter - LED Lys Halsbånd

Hvis du går op i kvalitet frem for kvantitet, så er dette halsbånd sikkert noget for dig. Dette smarte halsbånd fra Hunter, er fremstillet i kvalitets gummi som sikre, at holdbarheden er i top. Halsbåndet kan reguleres i størrelse fra 20 cm - 70 cm, dette gøres ved at klippes et stykke af det gule gummi. Du tænder for halsbåndet på tænd/sluk knappen, og oplader den via det medfulgte oplader kabel. Når halsbåndet er tændt vil det lyse eller blinke, din hund kan blive set på en afstand op til 500 meter. En opladning giver lys op til 3 timer, før du igen behøver at lade dit halsbånd. Halsbåndet er selvfølgelig vandafvisende, så det kan tåle at sidde på hunden i regnvejr. Dog tåler det ikke en badetur i en sø, hav eller ligene.

Sådan bruger du dette produkt

Når du skal justere halsbåndet så det passer til din hund, skal du starte med at skille det fra hinanden i samlingen. Følg anvisning på halsbåndet, så du ikke klipper forkert. Mål din hund om halsen med et målebånd og lig 4-5 cm til. Har du ikke et målebånd kan du måle med dit LED-Lys halsbånd. Vær sikker på at halsbåndet ikke bliver klippet for kort, så den strammer om halsen på din hund. Vi anbefaler altid, at du kan have 3 fingre mellem halsbånd og hundens hals, når halsbåndet sidder på. Når du har det rigtige halsmål, klipper du et stykke af så målet nu passer til din hund. Herefter samler du halsbåndet igen, og oplader den efter anvisning på pakken. Dit halsbånd er efter opladning klar til brug.


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE