Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Hunter - Thermo Regn Jakke Str 30

380,00 kr.
Varenummer: 66470
- Varme isolerende
- Vandfast
- God pasform
- Kan spændes ind
- Lynlås på ryg til montering af snor
1
+
Tilføj til kurv

Hunter - Thermo Regn Jakke

Med denne lækre regnjakke fra Hunter får du en super lækker kvalitet. Jakken er foret med varme reflekterende sølv folie, og der er kræset om detaljerne. Den har en fantastisk pasform, og med gode regulerings muligheder så den passer enhver hund. Jakken er lavet af tyndt materiale så den ikke virker klodset på hunden, men dette gør ikke jakken mindre varm. Det varme reflekterende folie skal nok sikre, at din hund kan holde varmen, også når det blæser og regner. De mange detaljer gør jakken super funktionel, når den skal bruges i hverdagen. Den er let at få på hunden, og den har smarte detaljer som gør det let, at bruge hunde sele og jakke på samme tid. På ryggen er der 2-vejs lynlås så du let kan montere din hundesnor i hundes sele, også selv om jakken er i brug. I bunden af jakken er der elastikker, så den sidder godt på bagpartiet. Der er indsyet elestik i halsen, så du selv kan regulere hals størrelsen for en perfekt pasform. Jakken lukkes med en regulerbar maverem som samles med en klik-lås på ryggen.

Når vi lover lækker kvalitet så er det fordi, at denne jakke er produceret af det lækreste tekstil. Den er lavet af vandfast polyester som også gør den super slidstærk. Jakken holder både vand og blæst ude og sikre, at din hund kommer tør hjem efter hver udflugt. 

Kan maskinvaskes ved 30°C 

Denne jakke er størrelse 30

Sådan bruger du dette produkt

Jakken trækkes over hundes hoved, og lukkes via bryst stykket med en plastik klips, som samles på ryggen. Bruger man jakken sammen med en hunde sele så anbefaler vi, at man påsætter hunde selen først og derefter giver jakken på. Åben lynlås på ryggen for, at påføre din hundesnor i selen.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE