Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

HVALPESKÅL 2 LTR

120,00 kr.
Varenummer: 12101
- 2 liter
- Rustfri stål
- Ø 40 cm
- Dyb 5,5 cm
1
+
Tilføj til kurv

HVALPESKÅL 2 LTR

Den perfekte hvalpebar/skål i rustfri stål. Klarer nemt flere hvalpe eller hele kuldet på engang

Søskende hvalpe elsker det sociale i at spise af samme madskål. Hvalpe er van til at spise sammen, de har jo ligget tæt sammen, da de digede ved deres mor.

 Denne hvalpeskål er en genial løsning til foder eller vand skål. Hvalpeskålen er specielt designet til at flere hvalpe kan bruge den på samme tid med dens runde form. Du har her en smart løsning, hvis du har et kuld små hvalpe fra 3-4 uger og op, og så spare du en del rengøring. Ved 3-4 ugernes alderen skal de stille og roligt afvendes fra mælk, til fast føde i form af hvalpefoder. Hvalpefoder er hård at tygge i, du kan med fordel og for nem indtagelse, blødte det op i vand, så de bedre kan slikke det i sig. Fordel hvalpefoderet rundt i skålen og server det for hvalpene. Med hvalpeskålens runde facon kan de alle komme til, og ingen bliver snydt. Måske har tæven så mange hvalpe at der skal 2 skåle til. Hvalpeskålen er designet med en plastik knob du kan anvende, som håndtag når skålen skal optage eller siddes på gulvet.

 Kanten på hvalpeskålen er fremstillet, så hvalpene kan let få hovedet ind over og komme til deres mad.

hvalpeskålen har en forhøjet midte, der giver mindre risiko for at hvalpene  træder op i deres mad, men til gengæld står pænt rundt om skålen, for at spiser deres opblødte foder.

Materiale: Fremstillet i rustfrit med plastik knob

Design: Smart rundt design

Mål: Ø 45 Dyb 5,5cm

Kan indeholde 2 liter

Bedst egnet til hvalpe fra 3-4 ugers alderen

Farve: sølv og sort knop/håndtag


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE