Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Køleskål m. gelekugler 22x6,2 cm

190,00 kr.
Varenummer: 401659806398
- Holder vand og foder koldt
- E-mærket - Indeholder 450 ml
- Bruger venlig
- Blå og hvid
1
+
Tilføj til kurv

Køleskål m. gelekugler 22x6,2 cm

Med denne smarte løsning af køleskål, slipper du for at fylde koldt vand op i en skål, flere gange i løbet af dagen. Denne kølerskål kan holder indholdet i skålen køligt i timevis på selv de varmeste sommerdage. Den hvide indsats er med gelekugler, som har køle effekt. Du kan nem fjerne den hvide del og benytte skålen uden. Du har her en helårs skål med flere funktioner. Det er nok de færreste hunde, der har koldt vand i skålen udenfor eller inde på de varm sommerdage. Spar ikke dig selv for at give din hund de bedste vilkår hele sommeren og du kan med lethed have en bekymring mindre og nyde solen med din 4 benet ven og familie uden at skulle løbe i pendulfart til vandhanen.


Skålens køleindsats, kan tages ud og sættes i køleskabet. På den måde aktiveres du gelekugler på samme måde, som de alm. Køleelementer du kender til.

Skålen kan også bruges til andre ting end drikkevand. Du kan fx benytte den til hundefoder tørfoder men også vådfoder. Skal i på køretur han skålen anvendes i bilen.

Under skålen finder du gummifødder, de sikrer, at skålen ikke skøjter frem og tilbage på glatte overflader, når hunden benytter skålen.

OBS.. Hunden må ikke få iskoldt vand. Hundens mavetarm system tåler det ikke.

OBS.. Hvis det skulle ske at der går huld på køledelen, fjern den straks fra hunden.

Farve blå og hvid.

Mål. 22X6,2 cm.


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE