Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KURGO - G-Train K9 Rygsæk 11 kg

1.625,00 kr.
Varenummer: 81314601683
- Sort
- 11 kg
- Fast bund
- Mange opbevarings rum
1
+
Tilføj til kurv

KURGO - G-Train K9 Rygsæk 11 kg

G-Train K9 Pack er perfekt når du er på farten med din hund.

Med denne rygsæk er du klar til en hver udfordring af tur sammen med din hund. Tasken er lavet af slidstærkt stof til at håndtere dine lange vandreture og er så behageligt at du ikke vil kunne undvære den i din daglige pendling. Kurgo G-Train K9 rygsæk er fantastisk fyldt med kvalitet og funktionalitet. Der er på ingen måde gået på kompromis i denne rygsæk hverken i materiale eller detaljer. En helt igennem kvalitets Rygsæk til dig der elsker udelivet med din hund.

Indvendigt 

Tasken har et dejlig blødt ind værdig stof lag. I det første rum, som er placeret tættest på ryggen finder du en god stor lomme med lynlås. Lynlåsen kan lynes godt ned i begge sider, der er to lynlåse så du kan trække til hver sin side på samme tid. Den store rum indeholder 3 lommer. Andet rum er, som det første rum,  udstyret med 2 lynlåse der kan lynes til hver sin side på samme tid. Lynlåsen åbner helt op for rummet ,så du nem kan få din hund i tasken. I bunden er den en blød pude som giver god komfort og ventilations system i begge sider, så der kommer frisk luft ind. I rummet finder du en line med en kraftig karabinhage til hunden halsbånd eller sele, så hunden er forsvarlig fastspænd i tasken og ikke har mulighed for at hoppe ud. hundes rum indeholder også en god stor lomme. Rygsækken har et separat polstret laptop/tabletkammer. Rygsækken opdeling giver den perfekt balance til vægtfordeling, så du ikke får ondt i ryggen.

Udvendigt 

Det udvendige design er også virkelig gennem tænkt, rygsækken er vandtæt så din hund kan sidde tørt og varm. Ved virkelig dårligt vejr er der mulighed for at fastspænde en regnslag via de kraftige spænder/stropper der er monteret på siderne af rygsækken. Det udvendige klips og spænde system, er til for at holde tasken samlet og kompakt, hvis du ikke har ret meget med, foruden din 4 benet ven. Den oprullede forlomme kan benyttes så hunden kan stikke hovet ud og følge med på turen. På rygstykke finder en behagelig fastmonteret støttepude til at give dig aflastning nå i er på lange ture. På rygstykket finder du også en lomme, som kan indeholde rygsækkens skulderstropper, du kan derefter benytte den, som håndtaske, med det øverste håndtag/greb. Mavebæltet kan også gemmes væk, i hver sin side af rygsækken i bunden finder du to huller en i hver side, hvor du nem kan putte det åbne mavebælte ind. Vender du tasken er der et håndtag/greb på midterstykket, lader du den oprullet åbning stå åbne kan du ligge tasken ned på jorden, og hunden han benytte tasken, som en lille hunde kurv med tag. Det midterste håndtag/greb kan også anvendes til et sammenrullet tæppe eller andet. De 2 udvendige sidelommer, en på hver side kan benyttes til drikkedunk eller telefon mm. Rygsækken kan i bunden justeres næsten helt flad. Brystspænde og mave spænde kan justeres efter dine behov så du får den bedst komfort. Nederst på rygsækken næsten ved  bund finder du en strop/plastikring. Du har her mulighed for at anvende en karabinhage og monter din vandflaske eller letvægt udstyr der kan hænge her. Denne supre lækre Rygsæk  giver selv de små detaljer muligheder for jeres udflugt og alt det i skal bruge.

Materiale: Nylon 

Rygsækkens egen vægt 1,4 kg

Maks belastning 11 kg

Mål:  ca. 33 cm B x 53 cm H x 25 cm D

Farve: Sort

Bund: Bunden er vandtæt, slidstærk og kan nemt vaskes rent.

Pleje

I bunden finder du en vaskbar pude det kan vaskes i maskine. Rygsækkens glatte overflade gør det nem at tørre tasken af elle håndvaske den.FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE