Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Anti Slik 100 ml

125,00 kr.
Varenummer: 5544
- Indeholder 100 ml 
- Spray flaske 
- Hurtig og nemt at fordele 
- Effektiv virkning 
- Anvendelses beskrivelse står på flasken
1
+
Tilføj til kurv

KW – Anti-Slik 100 ml

Oplever du problemer med slikkesår, bid i møbler og dørkarme, så har vi måske produktet for dig. Med KW Anti-Slik kan du måske undgå, at komme hjem til en ødelagt dørkarm eller et slikke sår der kræver yderligere behandling. Anti-Slik kan også bruges på forbindinger, så hunden ikke forsøger at bide dem af.

Sådan bruger du produktet

Spray Anti-Slik direkte på det område, eller sted hvor du ønsker at hunden ikke skal bide. Spray direkte på området til det er gennemvædet. Produktet kan bruges på døre, forbindinger, små sår og ting som man ikke ønsker hunden bider i. Brug aldrig Anti-Slik i nærheden af øjnene eller ansigt. Anti-Slik kan svie ved direkte kontakt med såret, brug derfor ikke Anti-Slik på store eller væskende sår. Vi anbefaler at man bruger Anti-Slik sammen med Aloe Vera spray, eller en anden type for sår behandling. Ved større sår anbefaler vi, at man ligger en plan for hunden med sin dyrelæge. Opbevares utilgængeligt for børn.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE