Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - B-Komplet Vitamin 100 tabletter

95,00 kr.
Varenummer: 5681
- Indeholder 100 tabletter
- Praktisk bøtte
- Tilskudsfoder til hunde
1
+
Tilføj til kurv

KW - B-Komplet Vitamin

Dagligt tilskud af B-vitaminer modvirker fældning, og giver en smuk blank pels.

B vitaminer er vigtigt for rigtig mange forskellige ting i kroppen. Det bliver anset som et hjælpe-enzym, hvilket vil sige, at det assisterer kroppen i forskellige processer. Vitamin B- komplet er særligt vigtigt for nervesystemet, pels, hud og produktionen af røde blodlegemer.

B-vitamin er en klasse af vandopløselige vitaminer, som spiller en vigtig rolle i cellers metabolisme. Selv om de deler navn, er de kemisk adskilte forbindelser, der ofte eksisterer side om side i de samme fødevare. Generelt betegnes et kosttilskud, som indeholder flere eller samtlige otte B-vitaminer som et vitamin B-kompleks

Hvert B-vitamin er enten en cofaktor (normalt et coenzym) for centrale metabolske processer eller et udgangsstof, der er nødvendigt for at skabe en.

B-vitamin-kosttilskud betegnes med hvert vitamins specifikke nummer eller navn

Vitamin B1 = Tiamin  (Et coenzym i katabolismen af sukker og aminosyrer)

Hvad er vitamin B1 godt for: B1-vitamin er livsvigtigt, og kroppen bruger det i omdannelsen af kulhydrat til druesukker (glukose). Når glukose forbrændes af kroppen, skabes energi, der er vigtig for, at blandt andet hjerte, hjerne og muskler kan fungere optimalt.

Vitamin B2 = Riboflavin  (Et udgangsstof for coenzymer kaldet FAD og FMN, som behøves for flavoprotein-eynzymreaktioner, heriblandt aktiveringen af andre vitaminer)

Hvad er vitamin B2 godt for: B2-vitamin, også kaldet Riboflavin, medvirker i en række enzymsystemer, der er nødvendige for kroppens energiomsætning. Det er isært særlig vigtigt i omsætningen af protein, men også fedt og kulhydrat. B2-vitamin har også betydning for korakt vækst, hud, pels og klør.

Vitamin B3 = Niacin (nicotinsyre), nicotinamid, nicotinamid-ribosid  (Et udgangsstof for coenzymerne NAD og NADP, som kræves i mange metabolske processer)

Hvad er vitamin B3 godt for: Hundens krop bruger B3-vitamin til at lave foderet, den spiser, om til brændstof og byggesten i hundens krop. Vitaminet er, med til at sørge for, at din hund har energi til at bevæge sig, til at hjerte kan slå, og at dens hjerne fungerer.

Vitamin B5 = Pantotensyre (Et udgangsstof for coenzym A og kræves derfor for at metabolisere mange molekyler)

Hvad er vitamin B5 godt for: På sammen måde, som med B3 skal hundens krop bruger B5-vitamin til at lave foderet, den spiser, om til brændstof og byggesten i hundens krop. Vitaminet er, med til at sørge for, at din hund har energi til at bevæge sig, til at hjerte kan slå, og at dens hjerne fungerer.

Vitamin B6 = Pyridoxin, pyridoxal, pyridoxamin  (Et coenzym i mange enzymatiske reaktioner i metabolisme)

Hvad er B6 godt for: B6-vitamin er en fælles betegnelse for tre kemisk beslægtede forbindelser, pyridoxin, pyridoxal og pyridoxamin. B6 fungerer, som hjælpeenzym i hundens krop. B6 har betydning for opbygning og omdannelse af proteinets enkeltdele (aminosyrer). Herved får vitaminet B6 betydning for kroppens vækst og vedligeholdelse.

Vitamin B7 0 Biotin  (Et coenzym for carboxyleringsenzymer, påkrævet for syntese af fedtsyrer og i glukoneogenese)

Hvad er B7 godt for: Hundens krop bruger B7-vitamin ligesom B3 og B5 til at lave dens foder, om til brændstof og byggesten i kroppen. Vitaminet er altså med til at sørge for, at din hund har energi til at bevæge sig, til at, hjerte kan slå og dens hjerne fungere. Kroppen bruger også B7-vitamin til hud, pels og klør. B7- vitamin har en særlig egenskab til at styrke hundens immunforsvaret.

Vitamin B9 = Folsyre/folat  (Et udgangsstof, der kræves for at kunne skabe, reparere og metylere DNA en cofactor i diverse reaktioner, særligt vigtig i forhold til at støtte hastig celledeling og vækst, hos hvalpe og ved drægtighed)

Hvad er B9 godt for: Hundens krop bruger B9-vitamin til at lave noget af dens foder, om til byggesten i kroppen. Vitaminet er også med til at lave de røde blodlegemer i hundens blod og sørge for, at hundens celler deler sig normalt. B9-vitamin spiller også en vigtig rolle i hundens DNA.

Vitamin B12 = Diverse cobalaminer; typisk cyanocobalamin eller metylcobalamin i vitaminpiller  (Et coenzym, der er involveret i metabolisme i alle celler i menneskekroppen, især i forhold til DNA-syntese og regulering, men også fedtsyremetabolisme og aminosyremetabolisme)

Hvad er B12 godt for: Vitamin B12 indgår i kemiske reaktioner i hunden krop. Disse reaktioner er vigtige for, at nerverne kan fungere normalt, og at der dannes blodceller, dette gælder især røde blodlegemer men også hvide blodlegemer og blodplader. Vitamin B12 - kobalamin - kan ikke produceres i kroppen.

Indhold pr. tablet: Magnesium stearat – Dicalciumphosphate - Horsetail herb.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: Vitamin B1 198  mcg - Vitamin B2 1000 mcg - Vitamin B6 198 mcg - Vitamin B12 5 mcg - Niacin 250 mcg - Patothensyre  2,2 mcg - Folsyre 27 mcg – Biotin 20 mcg – Stabilisator.

Ingrediensliste: DicalciumPhospate – Vitamins - Silica Extract (Equsitum avense) - Microcrystalline Cellulose - Magnesium Stearate - Iron oxides - E.E.C. Permitted Preservative.

Med dette produkt får du et komplet tilskud af B-vitaminer. B-vitaminer er i høj grad med til, at bidrage til at hunden opretholder normal hud, pels, klør og slimhinder, og en normal funktion af hundens nervesystem, immunforsvar, og hjertefunktion. Produktet er derudover et godt tilskud til at vedligeholde energistofskiftet. 

Dosering

Dosering pr. dag pr. 10 kg hund:

Voksen hund 1 tablet

Hvalp 2 tabletter

Drægtige og diegivende tæver 2 tabletter i en kortere periode.

Indeholder 100 tabletter i luft tæt plastik beholder

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE