Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Krokodilleolie Salve 15 ml

400,00 kr.
Varenummer: 5565
- Indeholder 15 ml 
- Oprenser små sår og rifter 
- Bøtte med skruelåg 
- Anvendelses beskrivelse står på bøtten
1
+
Tilføj til kurv

KW – Krokodilleolie Salve 15 ml

Krokodilleolie Salve er et naturligt produkt, som er effektivt til sår behandling. Hvis du har en naturlig tilgang til sår behandling, så er det nu du skal spidse ørene. Croccillin er den naturlige olie som findes i krokodiller, og der kan udvindes 200 ml raffineret olie, fra en krokodille på 300 kg. Afrikanske naturlæger har forsket i netop krokodilleolie, hvilket har vist sig yderst effektiv i forbindelse med sår behandling. Krokodilleolie er blevet kendt som et naturprodukt, som anvendes til genoprettelse af huden. Salven er effektiv til behandling af sår, eksem, psoriasis og andre hudproblemer. Krokodilleolie virker svampe og bakteriedræbende, og kan derfor også bruges til behandling af hudproblemer som svamp, acne, mindre infektioner i huden.

Sådan bruger du dette produkt

Rengør huden grundigt for skidt og snavs, vask gerne med vand. Det pågældende område tørres grundigt, med et håndklæde eller en klud. Smør Krokodilleolie direkte på området, og lad salven trænge ind i huden. For at gøre behandlingen mere effektiv anbefaler vi, at man bruger ”Krokodilleolie Spray” før påføring af Krokodilleolie Salve. Salven kan også bruges uden behandling af sår-rens. Behandling kan gentages 2-3 gange dagligt eller efter behov. Bør ikke anvendes i øjenområdet. Opbevares utilgængeligt for børn.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE