Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – Krokodilleolie Spray 30 ml

435,00 kr.
Varenummer: 5564
- Indeholder 30 ml 
- Oprenser små sår og rifter 
- Naturprodukt 
- Hurtig og nemt at fordele 
- Anvendelses beskrivelse står på flasken
1
+
Tilføj til kurv

KW – Krokodilleolie Spray 30 ml

Krokodilleolie er et naturligt produkt, som er effektivt til sår behandling. Hvis du har en naturlig tilgang til sår behandling, så er det nu du skal spidse ørene. Croccillin er den naturlige olie som findes i krokodiller, og der kan udvindes 200 ml raffineret olie, fra en krokodille på 300 kg. Afrikanske naturlæger har forsket i netop krokodilleolie, hvilket har vist sig yderst effektiv i forbindelse med sår behandling. Krokodilleolie er blevet kendt som et naturprodukt, som anvendes til genoprettelse af huden. Olien er effektiv til behandling af sår, eksem, psoriasis og andre hudproblemer. Olien virker svampe og bakteriedræbende, og kan derfor også bruges til behandling af hudproblemer som svamp, acne, mindre infektioner i huden.

Sådan bruger du dette produkt

Rengør huden grundigt for skidt og snavs, vask gerne med vand. Det pågældende område tørres grundigt, med et håndklæde eller en klud. Spray Krokodilleolie direkte på området, og lad sprayen virke. Når det påførte olie er tørret ind i huden, kan der smøres med ”Krokodille Salve” for ekstra effektiv virkning. Processen kan gentages 2-3 gange dagligt eller efter behov. Bør ikke anvendes i øjneområdet. Opbevares utilgængelig for børn.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE