Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – Lanolin voks 100g

75,00 kr.
Varenummer: 2614
- Indeholder 100 g 
- Bøtte med skruelåg 
- Vandafvisende 
- Smørbar ned til 
- 25 grader
1
+
Tilføj til kurv

KW – Voks til Poter og Hud 100g

Voks til poter og hud med Lonolin, også bedre kendt som potevoks. Er et effektiv plejemiddel til trædepuder, udsatte hudområder eller overbelastet hud. Voksen kan også bruges til tørre hundesnuder eller for, at beskytte trædepuderne på gåturen. Lanolin kender de fleste mødre der har ammet, det bruges effektivt til brystvorte creme som påføres efter amning. Lanolin er det fedt som uldbærende dyr har i pelsen. Lanolin findes blandt andet i hårsække og uld hos får, kameler og geder. Produktet er vandafvisende og kan derfor varmt anbefales til beskyttelse mod sne og salt. Voksen virker blødgørende på huden og er derfor effektiv til behandling af ru trædepuder.

Sådan bruger du dette produkt

Rengør det område hvor du ønsker at bruge voks og sørg for, at området er tørt. Påfør voksen i et jævnt lag, tør ikke efter med en klud. Ved maget lange gåture i frostvejr anbefaler vi, at man medbringer potevoks til turen. Påfør voks hjemmefra, og derefter påføres voksen efter behov under gåturen. Medbring gerne en tør og ren klud til aftørring, af poter før påføring af voks. Voksen er ikke vandbaseret og er derfor smørbar ned til -25 grader.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE