Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW MÆLK-ERSTAT T/HVALP 450 G

148,00 kr.
Varenummer: 2355
- 450 G mælkeerstatning
- 1 stk måleske med høre
- Til nyfødte hvalpe
- Lufttæt beholder
1
+
Tilføj til kurv

KW MÆLK-ERSTAT T/HVALP 450 G

KW mælkeerstatning er til nyfødte hvalpe

Tævers kroppe er indrettet til at kunne dige deres hvalpe, og de producere mælk efter det antal der er blevet født, mælken ændre sig med tiden og indfrier hele tiden hvalpens behov efter dens alder.

Bliver din tæve syg kan du hjælpe, med at fodre hvalpene end til tæven igen er rask. Det kan være nødvendigt at du give modermælkserstatning for en periode. Nogle gange sker det at tæven stopper med at danne mælk (sjældent). Med KW mælkeerstatning er du klar til at hjælpe hvis der skulle opstå problemer under dige perioden.

Når der er tale om helt nyfødte Hvalpe, der skal have modermælkserstatning, så anvend en engangssprøjte eller pipette de første 48 timer ca, så modermælkserstatningen kan gives langsomt og dråbevis. Der sikres ved at benytte denne metode, at hvalpe har de bedste muligheder, for at kunne nå at synke mælken og lærer at indtage føde. Efter ca. 48 timer på begynder du brugen af sutteflasken.

KW mælkeerstatning og kan anvendes i stedet for eller, som supplement til modermælk. Der kan være flere grunde til, at du har brug for et erstatningsmælkeprodukt fx sygdom eller din tæve ikke kan følge med, grundt af højt antallet af hvalpe. Du kan også være udsat for, at en af hvalpene ikke selv diger nok, og ikke tager det ønskede på. KW mælkeerstatning til nyfødte hvalpe er et godt valg. KW mælkeerstatning indeholder alt det nyfødte hvalpe har brug for, af vitaminer, mineraler og fedt, svage hvalpe vil styrkes ved brug af KW mælkeerstatning.

klargør af KW mælkeerstatning dosering af 100 ml:

Mælkeerstatning: 20 g KW mælkeerstatnings pulver opløses i 80 ml kogt afkølet vand (ca. 45-50C). Bland omhyggeligt, sikre dig, at det er helt uden klumper og lad det afkøl til ca. 37-38C før du foder med det.

Måleske medfølger. 1 strøget ske svarer ca. til 5g.

Blandingen kan holde sig i op til et døgn i køleskab.

Måltider i døgnet

Alder  i dage
 Antal måltider i timer
0-7 dage
 hver 2-3. time
8-14 dage
 hver 3-4. time
15-28 dage 
 hver 4-6. time

Når hvalpen er ca. 4 uger, skiftes til en blanding af KW mælkeerstatning og fast føde (opblødte hvalpe tørfoder) eller (vådfoder til hvalpe).

Holdbarhed efter åbning af bøtten: 4 uger.

Bøtten indeholder: 450 G KW mælkeerstatning 

OBS: Tag altid fat i din dyrlæge, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE