Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW MULTIFARVET BOMULDSREB I 8-TAL 32 CM

18,00 kr.
Varenummer: 14161
- 32 CM 
- Legetøj 
- Multi farvet 
- 8-tal
Lagerinformation: Pt udsolgt kommer snart igen
1
+
Tilføj til kurv

KW MULTIFARVET BOMULDSREB I 8-TAL 32 CM

Kast og hent legetøj nem at medbringe 

Reb med knuder i midten formet, som et 8 tal, fremstillet i bomuld. Langt de fleste hunde elsker og lege, kast og hent finder de fleste hunde, som en rigtig sjov leg. Rebet kan også anvendes til belønningssystem frem for godbidder. 

Din hund kan få timevis af leg ud af dette reb. Det kan både bruges til kaste-og trække leg, så hunden kommer ikke til at kede sig. Rebet er robust, så det kan holde til leg med hunden, og samtidig sikrer det bløde reb, at hunden ikke får skader på tænderne. Knuderne giver hunden nogle steder med modstand. Det gør det lettere for to hunde at lege trækkeleg med rebet. God kvalitet.

Mål: 32 cm

Farve: Multi farvet

Materiale: Bomuld

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE