Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

LICKIMAT BUDDY PINK 20 CM

85,00 kr.
Varenummer: 12036
- Designet af dyrelæge 
- TPR Gummi 
- Uden silikone og giftstoffer 
- Sundt for mund hygiejne
1
+
Tilføj til kurv

LICKIMAT BUDDY PINK 20 CM

SLIKKEMÅTTE ORIGINAL 20 CM

LickiMats er et Australsk firma. Deres unikke produkter er designet af dyrlæger

Det ligger i hunde og katte natur at slikke på ting, og det virker beroligende på dem. Lickimat er en gummimåtte med mønstre, der får hunde og katte til at bruge ekstra meget tid på at slikke maden op, da mønsteret stimulerer dem til at slikke.

Slikkerefleksen frigiver endorfiner på din hund eller kat, det betyder, at kæledyrene bliver naturligt afslappede, når de benytter Lickimat. Man har opdaget ved brug af Lickimat, at brug af den er godt for stresset hunde/katte, der har et særligt behov for at slappe af. Dyrene skal samtidig hele tiden finde ud af, hvordan de får fat i maden. Lickimat forebygger ogsånkedsomhed.

Har din hund en tendens til at være vild og ukoncentreret omkring gæster, så kan LickiMats være den perfekte løsning. LickiMats kan også anvendes i andre situationer, hvor din hund føler sig stresset eller problemer med angst, som fx nytårsaften, alene hjemme eller ved lyn, tordenvejr og blæsevejr.

LickiMats er designet til at forbedre din hund eller kats livskvalitet, mentale sundhed og god mundhygiejne. LickiMats-serien bygger på et belønningssystem, hvor hunden eller katten bliver aktiveret i en længere tid mens den gradvist får spist deres yndlingsgodbid, og hindre den i at sluge det.

LickiMats er en sjov aktivitet for hunde og katte til fodring. Grundet designet tager det længere tid for hunden eller katten at spise og skal arbejde med sin tunge, rundt på LickiMats  i alle dens hjørner og mange firkanter. Det udgøre lang tids underholdt, og dit kæledyr vil knap bemærker hvad der sker omkring den. LickiMats giver dit kæledyr mulighed for at, nyde et mindre måltid uden at blive overfodret, det fremmer også frisk ånde, sunde tænder og gummer. LickiMats er med til stimulere spyt der medhjælper til et sundt fordøjelses systemet

Anvendelse af LickiMat:

Opløs din hunds eller kats favorit snack eller foder og gør den smørbar. Fordel det på overfladen af LickiMat, kom godt ind i hjørnerne. Brug eventuelt bagsiden af en ske til at fordele med.

Træningshjælp: LickiMat kan også anvendes til hundetrænere. LickiMats kan bruges til mange typer hundetræning fx til at træne din hund til faste liggepladser i kurven.

LickiMat kan nedfryses, så aktiveringen varer endnu længere.

LickiMat kan anvendes til at fremme langsommere spisning. Meget store hunderacer vil have behov for flere LickiMats, hvis den bruges til fodring.

Rengøring: Nem at rengøre i hånden

Materialer: Fremstilles af TPR gummi, som er giftfri, ingen silikone eller giftige stoffer

Mål: 20x20 cm

Farve: PINK


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE