Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Lund Keramikskål Grå 1100 ml

160,00 kr.
Varenummer: 67431
- 1100 ml / 1100 gram
- Keramik
- Grå med hvid inderside
- Enkelt design
1
+
Tilføj til kurv

Lund Keramikskål Grå 1100 ml 

Enkelt og lækkert design

Er du træt af kedelige skåle til hundens mad og vand. Måske ser dine nuværende skåle triste og træls ud, eller måske passer de ikke i stilen til jeres nye hjem. Disse lækre kvalitets skåle har et flot, og enkelt design som passer ind i de fleste hjem. Mange går højt op i kvalitet og design, og hvorfor ikke også gøre det hos sin trofaste ven. Skålens ydre er i en afdæmpet grå farve, hvor et enkelt og diskret aftryk af en hund er trykt i glasuren. Skålens kerne er glaseret med hvid glasur som er nemt, at vedligeholde for kalk og foderrester. 

Skålen din hund bliver glad for

Skålen kan have betydning for om din hund vil drikke eller spise. Nogle hunde foretrækker ikke metal eller plastik skåle, men der i mod en keramik skål. Så et skift af skålen kan give din hund ædelysten tilbage. Skålen kan indeholde 1100 ml vand eller 1100 gram mad. For de små hunde er det en god ide ikke at fylde skålen helt op med foder. En helt fyldt skål kan være uoverskueligt for hunden. 

Rengøring af keramikskålen 

Disse skåle er super nemme, at rengøre og du kan få dem helt rene hver gang. Skålene tåler opvaskemaskine så du let kan vaske dem af, i en travl hverdag. Vi anbefaler, at man rengøre hundens skåle dagligt, så du undgår ophobet kalk i vandskålen samt madrester der gror fast på kanterne. Hunde foretrækker, at spise og drikke af rene skåle. 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE